Kino-direktør sætter sig selv i scene

Erik Hamre underholder søndag med et causeri om livsglæde, der virker livsforlængende. Det lover han faktisk

Af
Af Jesper Bjørn Larsen

At drive en biograf i en tid med et utal af adspredelsesmuligheder kræver andet og mere end plyssæder, en fremviser og en film. Det kræver også en historiefortælling.
Det gode råd fik Erik Hamre af en kvindelig, fransk kollega for ikke så længe siden. Således inspireret har Gentofte Kinos direktør valgt at kaste sig ud i en række foredrag, hvor det såmænd er hans egen ringe person, der er i spil.
Det er foreløbig blevet til et foredrag om musicals gennem tiden og et om Walt Disney-æraen fra fødsel til død, hvor Hamre kunne trække på sine 22 års erfaring fra Disney-selskabet.
Fremmødet til de to foredrag gav ham blod på tanden, så nu svinger han sig op på de højeste retoriske pæle og holder et causeri om livsglæde.
“For mange er der ikke tvivl om, at jo flere herlige og muntre kvalitetsoplevelser, man fylder sit liv med, jo ældre bliver man. At have glæde i sindet er simpelthen livsaforlængende,” siger Erik Hamre, der derfor søndag den 14. maj kl. 11.30 inviterer til en event, hvor han vil præsentere ca. 25 klip af forskellig observans, der alle har det til fælles, at man skulle blive glad i låget af dem og dermed få forlænget sit liv.
“Der er musikalske højdepunkter, komik i højt format, sange som bliver hængende i øret, og menneskelige udfoldelser, der aldrig vil blive glemt. Alt sammen ting, der gør sjælen glad,” siger biografdirektøren, der kun vil lette så meget på sløret, at der bl.a. indgår et Gøg og Gokke-klip i hans 'medicinkur'.
Entréprisen er 80 kr., men så får man også en kop kaffe eller te med i købet.

Her ses Hamre, da han berettede om Disney.

Her ses Hamre, da han berettede om Disney.

Publiceret 11 May 2017 17:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV