Tradition:

Fede fiduser i Vangede

Eleverne på Munkegårdsskolen holder markedsdag på lørdag fra kl. 12 til 15

Af
Af Jesper Bjørn Larsen

Der er fri adgang for elever, familie, venner, bekendte og alle andre interesserede, så der ventes op mod 1.000 deltagere i Arne Jacobsens skolegårde, når Munkemarkedet slippes løs lørdag den 20. maj fra kl. 12-15 på Munkegårdsskolen.
Skolen vil være fyldt med vidt forskellige klasseboder, hvor man vil kunne købe hjemmelavede delikatesser som indbagte skumfiduser, burgere, pølsehorn og minihottere samt selvfølgelig kaffe, kage, frugt og juice.
Herudover vil skolens elever stå for aktiviteter, hvor der kan vindes præmier. En klasse solgte således sidste år rugbrødsskiver – fuldkorn, naturligvis – for to kr. og lokkede med en femmer til alle, der kunne tygge sig igennem skiven på under et minut.
Det blev en særdeles indbringende forretning, for et væld af fædre meldte sig storskrydende til udfordringen, men måtte alle som én give op. En klassiker vil også i år være de boder, hvor man for beskedne penge kan finde behag i at kaste flødeboller i hovedet på sine lærere eller forældre. Alternativt kommer der i år vandkanoner, dåsekast og ballon-dart, ligesom ansigtsmaling sikkert vil være en populær aktivitet.
I de senere år har den teknologiske udvikling i øvrigt givet en række nye boder, hvor man kan udfordre sig selv i forskellige discipliner, som f.eks., hvem der kan sparke hårdest til en fodbold. Her kan forældrene heldigvis stadig være med.
Med Munkemarkedet får de enkelte klasser ansvaret for selv at etablere boder, så de kan tjene penge til fælles sociale aktiviteter og rejser. Bag arrangementet står forældregruppen Trivselsambassadørerne, der håber på at se en fyldt skolegård på lørdag.

Der vil også traditionen tro være juicebar. Foto fra sidste år

Der vil også traditionen tro være juicebar. Foto fra sidste år

Der er udsigt til fede fiduser i alle afskygninger, når eleverne på Munkegårdsskolen lørdag holder marked. Foto fra sidste år

Der er udsigt til fede fiduser i alle afskygninger, når eleverne på Munkegårdsskolen lørdag holder marked. Foto fra sidste år

Publiceret 18 May 2017 14:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV