100-års fødselsdag i Korsbæk

Lise Nørgaard inviterer til fødselsdagsvisit på Postgaarden i Korsbæk på Bakken

Hele Danmark har chancen for at deltage i Korsbæk på Bakkens fejring af Lise Nørgaard i anledning af forfatterens 100-års fødselsdag, som afholdes søndag 18. juni kl. 15-16.30 i forbindelse med Korsbæk Byfest.
Via en konkurrence på Facebook vil Korsbæk udtrække 50 vindere, der med ledsager indbydes til en unik fødselsdags-matiné på Postgaarden i selskab med Nørgaard selv. Korsbæks beboere vil naturligvis være blandt gæsterne, og fødselaren selv vil sige et par ord.

Håndmadder og hyldest

Det Ny Dansk Tonefilmsorkester underholder med musik fra Lise Nørgaards første 100 år, mens der kan nydes kaffe eller the med diverse eftermiddagslækkerier. Skulle man ikke være en af de heldige vindere af matinéen er der stadig masser af aktiviteter i Korsbæk.
Kl.12 åbner portene til byfesten, hvor man kan prøve tombolaen eller gå efter gevinsten i Korsbæks Lykkehjul i Algade, eller man kan styre direkte mod frokosten, som består af en god omgang biksemad med tilbehør.
Kl. 14 fejres Lise Nørgaard i Algade under pomp og pragt med hyldesttaler ved Korsbæks egne beboere og fødselsdagssang, hvorefter der bydes på lagkage.
Kl. 15 indfinder de udvalgte gæster sig på Postgaarden til fødselsdags-matinéen, mens andre kan bevæge sig mod Jernbanecaféen, hvor tjener Boldt byder på håndmadder.srj

Publiceret 15 June 2017 10:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV