Guide:

Her kan du opleve Sankt Hans

Villabyerne bringer her en guide til årets midsommerarrangementer

Af
Af Jesper Bjørn Larsen

Midsommer? Altså som i, at det nu begynder at blive mørkere?
Ja, det føles måske nok som lidt af en uretfærdighed, at kalenderen allerede siger Sankt Hans, men Villabyerne kan desværre ikke standse tiden. Antallet af solskinstimer sorterer heller ikke under os, men vi kan da hjælpe vores trofaste læsere med et overblik over kommunens Sankt Hans-arrangementer fredag den 23. juni.

Dyssegårdskirken

Spejderne i FDF afholder igen i år en familievenlig Sankt Hans-aften bag Dyssegårdskirken fra kl. 18.30.
Man kan købe et aktivitetskort for 20 kr., og der er leg, snobrødsbagning og meget mere at give sig i kast med. For de voksne er der kage og kaffe. Bålet tændes kl. 20.

Dyssegårdsparken

Dyssegård Grundejerforening inviterer sammen med Dyssegård Bibliotek og Dyssegårdsspejderne til Sankt Hans med et stort bål og aktiviteter for både børn og voksne.
Spejdernes aktiviteter starter allerede kl. 18 med bl.a. grill til fri afbenyttelse, og de har salg af kaffe/te, kage, sodavand og pølser.
Orkesteret Opus Pokus, der spiller amerikansk swing-, jazz- og beatmusik, starter underholdningen kl. 18.30. Borgmester Hans Toft holder båltalen kl. 20.30, og Opus Pokus fortsætter underholdningen efter talen.
Der vil undervejs også være fællessang. Kl. 21.30 tændes bålet, og alle synger Midsommervisen.

Dyrehavsbakken

Sankt Hans på Bakken byder både et børne- og et voksenbål, fyrværkeri og koncert.
Kl. 18.30 er der velkomst ved Kildesøen med Pjerrot og Kalle Kronhjort og show med MGP-Bastian. Kl. 19 tænder Pjerrot børnebålet, og alle synger Midsommervisen.
Kl. 21 giver bandet Black Maria koncert, og kl. 22 er der båltale, bål og fyrværkeri.

Gentofte Sø

Grundejerforeningen for Gentofte og Vangede indbyder til Sankt Hans-fest ved Gentofte Sø ved Folkeparken. Festpladsen åbner kl. 19 med aktiviteter for børn og salg af pølser, øl, vand og popcorn.
Bandet Festaberne spiller kl. 20, og borgmester Hans Toft holder båltalen kl. 21.30. Kl. 22 tændes bålet, og kl. 22.50 er der festfyrværkeri.

Nymosen

Ved Sankt Hans i Nymosen åbner festpladsen kl. 19, så man er velkommen til at komme i god tid og nyde sin medbragte mad.
Kl. 20 er der tale ved borgmester Hans Toft, kl. 20.30 er der tale ved journalsiten og Vangede-borgeren Ib Søby, og så bliver bålet tændt kl. 21.

Schæffergården

Af hensyn til børnene begynder de tidligt på Schæffergården, hvor de allerede fra kl. 17.30 har en familievenlig menu i Restaurant Wohlert.
Kl. 19 åbner parken, og borgmester Hans Toft holder tale kl. 19.30. Kl. 20 fortæller Anne Marie Krarup historier om hekse for børn og voksne, og kl. 20.30 bliver bålet tændt og Sankt Hans bliver sunget ind.

Waterfront

Ved Waterfront Shopping tændes bålet ca. kl. 21, hvor borgmester Hans Toft også taler.

Sølyst

Ved Sølyst tændes bålet ca. kl. 21.

Charlottenlund Strandpark

I Charlottenlund Strandpark tændes bålet ca. kl. 22, hvor borgmester Hans Toft også taler.

Bernstorffsparken

I Bernstorffsparken ved Svenske Villa tændes bålet ca. kl. 22.

Bellevue Strand

På Bellevue Strand tændes bålet ca. kl. 22.

Hundesømosen

I Hundesømosen tændes bålet ca. kl. 22.

Publiceret 19 June 2017 14:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV