Politirapporten:

Ugen der gik

Mandag 26. juni

Tyveri fra en Audi A4, der var parkeret på Sauntesvej. I tidsrummet mellem søndag kl. 17 og mandag kl. 9 blev begge sidespejle stjålet.
Tyveri fra en Mercedes Benz, der var parkeret på Skjoldagervej. I tidsrummet mellem søndag kl. 21.30 og mandag kl. 8 blev begge sidespejle stjålet.
Og på Skjoldagervej fik en grå Audi 3 ved midnat kl. 01.45 også stjålet begge sidespejle.
Det samme skete for en Audi A3, som holdt på Ridebanevang. I tidsrummet fra søndag kl. 18 til mandag kl. 11.45 blev begge sidespejle stjålet.
Indbrud i villa på Kildebakkegårds Allé fra kl. 16 til tirsdag kl. 00.30, hvor et vindue blev opbrudt med et koben, hvor en designertaske, en iMac computer og smykker blev stjålet.

Tirsdag 27. juni

Ingen poster.

Onsdag 28. juni

Butikstyveri i Meny på Strandvejen kl. 13.04, hvor en 20-årig mand forsøgte at stjæle en pose rugbrød, en tube tandpasta og en pose chips. Da han blev opdaget af butiksdetektiven, forsøgte han at stikke af. Flugten standsede dog brat udenfor butikken, da den unge mand løb ind i en holdende bil. En ambulance blev tilkaldt, men den unge indbrudstyv var ikke værre tilredt end, at han kunne gå med butiksdetektiven ind og betale for sine varer. Han er stadig sigtet for butikstyveriet, så han kan forvente en bøde på 500 kroner.

Torsdag 29. juni

Indbrudsforsøg i villa på Vandrevej, der skete på et tidspunkt mellem kl. 10.35 og 10.48. Her blev et kældervindue brudt op med et ukendt redskab, men de ubudne gæster nåede ikke længere ind i huset - formentlig fordi alarmen gik. Intet blev stjålet.
Indbrudsforsøg i villa på Herredsvej. I tidsrummet mellem onsdag aften kl. 19 og torsdag kl. 12 havde nogen forsøgt at bryde to store jernlåger ind til grunden op. Men det var ikke lykkedes.
Indbrud i villa på Johannevej. Kl. 00.24 gik alarmen. Politiet kan ikke sige noget om, hvordan man var kommet ind eller, hvad der blev stjålet.

Fredag 30. juni

Indbrud i villa på Ellevadsvej lørdag kl. 01.20. Ejeren af huset vågnede ved, at en tyv kom ind i huset ved at opbryde vinduet. Indbrudstyven stak af, men ejeren af huset nåede at danne sig et indtryk af den ubudne gæst, som var høj og spinkel.

Lørdag 1. juli

En 56-årig mand fra Helsingør blev stoppet på Strandvejen ved en rutinemæssig standsning af politiet. Her viste det sig, at manden var frakendt førerretten tilbage i 1999 på grund af spirituskørsel. Det er ikke første gang, at politiet har standset manden uden kørekort. Han er atter sigtet for kørsel uden førerret.

Søndag 2. juli

Indbrud i ti kælderrum på Skjoldagervej. I tidsrummet fra fredag kl. 19 til lørdag kl. 20 var det lykkedes en gerningsmand at opbryde kældervinduet, hvorefter tyven brød dørene ind til ti pulterrum op. Intet overblik over det stjålne.
Indbrud i kælderrum på Tværbommen fra fredag kl. 10 til lørdag kl. 18, hvor et kældervindue blev brudt op, hvorefter 4-5 kælderrum blev brudt op.

Publiceret 04 July 2017 15:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV