Tre millioner til skoleprojekt i Gentofte

A.P. Møller Fonden sikrer med donationen, at Gentoftes skoler kan fortsætte projekt ’Synlig læring’

Kommunerne Gentofte, Gladsaxe og Rudersdal har netop modtaget tre millioner kroner fra A.P. Møller Fonden.
Dermed kan skolerne i de tre kommuner fortsætte arbejdet med 'Synlig læring', hvor målet er, at alle børn skal 'lære at lære mere'.
Formålet med undervisningsprojektet Synlig læring er, at børnene hele tiden ved, hvad de skal lære, og hvilke skridt de skal tage for at nå deres mål.

Uddannes til fremtiden

Alle skoler i de tre kommuner har implementeret Synlig Læring i undervisningen. Forløbet har kørt i to år, og med de tre millioner kroner fra A.P. Møller Fonden har kommunerne fået en indsprøjtning til at fortsætte projektet.
“Selvom vores skoler har gode resultater i afgangsprøver og nationale test, er det vigtigt, at vi fortsat fokuserer på at videreudvikle elevernes læring, så de også fremover har de rette kompetencer til at begå sig i vores samfund. Den udvikling understøtter Synlig Læring rigtig godt,” siger Pia Nyring (K), formand for Børne- og Skoleudvalget i Gentofte Kommune, i en pressemeddelelse.
Synlig Læring er et forskningsbaseret forløb, der bygger på viden om, hvordan lærere og pædagoger bedst muligt laver læringsforløb og undervisning, der fremmer børns læring.
A.P. Møller Fonden tildelte allerede i 2015 de tre kommuner syv millioner kroner til arbejdet med Synlig læring. Med den ekstra pulje er der givet støtte til et toårigt delforløb med fokus på ledelse af en synligt lærende skole. De tre kommuner er ved at planlægge det videre arbejde med de næste to år af forløbet og forventer, at søge fonden om yderligere støtte til de kommende tiltag i efteråret 2017.
srj

Publiceret 11 July 2017 10:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV