Politirapporten:

Atter mange knuste ruder - og en udspekuleret bondefanger

Mandag 24. juli

Tyveri fra personbil på Damgårdsvej. En sort BMW X5 fik knust en rude, og hele navigationssystemet blev stjålet.
Tyveri fra personbil på Strandvejen. En grå BMW i 4-serien fik knust en rude, og rattet med airbag blev stjålet.
Tyveri fra personbil på Strandvejen. En sort BMW 435 cabriolet fik stjålet navigationsudstyr, rat med airbag, ventilations- og klimaanlæg samt armlæn og midterkonsol.
Tyveri fra personbil på Vingårds Allé. En sort Mercedes fik knust en rude, og der blev stjålet GPS og radio.
Indbrud i villa på Røntoftevej, hvor tyven kom ind ved at knuse en rude. Intet overblik over det stjålne.
Indbrud i villa på C.L. Ibsens Vej, hvor tyven kom ind ved at brække et vindue til stuen op. Umiddelbart intet stjålet.
Indbrud i villa på Henningsens Allé mellem kl. 04.40 og 04.50. En listetyv brækkede en bagdør op, formentlig med et koben, men han blev overrasket af datteren i huset, som var hjemme. Tyven skyndte sig at stikke af.

Tirsdag 25. juli

Tyveri fra personbil på Cottagevej. En sort Mercedes fik knust den ene trekantsrude, hvorefter tyven stjal rattet med tilhørende airbag.
Indbrud i villa på Fuglegårdsvej, hvor tyven kom ind ved at knuse et kældervindue. Uvist hvad der blev stjålet.
Bedrageri ved Meny på Jægersborg Allé kl. 16, hvor en 78-årig mand fra Klampenborg blev spurgt om vej til lufthavnen af en sydeuropæisk udseende mand, der kørte i en Audi på danske nummerplader. Den sydeuropæisk udseende mand blev så glad for den 78-årige mands hjælp, at han tilbød ham et 'ualmindelig godt' tøjkup. Han måtte købe seks Armani-skindjakker og tre Moncler-dunjakker for den nette sum af 8.000 kr. Det syntes den 78-årige mand var så godt et tilbud, at han slog til og gik over til hæveautomaten sammen med den flinke og nydeligt klædte sydeuropæer. Problemet er bare, at der er tale om billige kopivarer. Bedrageren, der i øvrigt har lavet samme trick mange gange før, senest i Holte for tre uger siden, beskrives som ca. 40 år, 170 cm høj og spinkel af bygning. Han er brun i huden og har sort, mellemlangt hår. Tirsdag var han iført en blå skjorte og grå bukser.

Onsdag 26. juli

Indbrud i villa på Hjemmevej, hvor der blev knust en mindre rude og stjålet en cd-afspiller.
Indbrud i villa på Bøgehøj, hvor der blev knust et vindue ind til soveværelset. Umiddelbart intet stjålet.

Torsdag 27. juli

Tyveri af trailer på Vangedevej kl. 04.45, hvor en politipatrulje var lige ved at fange tyvene på fersk gerning. De nåede dog at stikke af, da de opdagede, at politiet var på vej, og de lod traileren stå. Inde i den fandt politiet en stjålet motorcykel.
Indbrud i villa på Sømarksvej, hvor tyven kom ind ved at knuse en rude i et redskabsskur. Der blev stjålet mobiltelefoner, laptops og forskelligt elektronisk udstyr.
Politiet fik kl. 11.02 et tip om en stor rød kassevogn på rumænske nummerplader, der trillede rundt på Holck Winterfeldts Allé, mens chaufføren holdt øje med husene. Både bil og chauffør var over alle bjerge, da politiet kom frem.
En cyklist og en vejarbejder kom op at toppes på Lille Strandvej kl. 11.36, da cyklisten ignorerede en afspærring af cykelstien. Han var derfor lige ved at blive påkørt af en vejarbejdsbil, hvilket fik ham til at råbe skældsord og spytte efter vejarbejderen. Det ville vejarbejderen ikke finde sig i, så der opstod et voldsomt skænderi, hvorunder cyklisten igen spyttede på vejarbejderen. Politiet kom frem til stedet og fik dysset parterne ned. Cyklisten var en 25-årig mand fra Vanløse, mens vejarbejderen var en 32-årig mand fra Asnæs.
Kl. 13.47 anmeldte en bilist, at han var ved at påkøre to drenge på motorvejen nær Gentofte. Bilisten aktiverede hornet, hvorefter de to drenge løb tilbage på den anden side af autoværnet. En patrulje blev sendt til stedet, som fandt de to drenge, der blev kørt hjem til deres forældre til et par alvorsord.
Kl. 23.40 blev en bil uden tændt lys standset ved P-pladsen ved IKEA. Det manglende lys var ikke overraskende, for bilen blev kørt af en 18-årig mand uden kørekort, som altså ikke kendte færdselsloven og/eller bilens funktioner. Bilens ejer var i øvrigt chaufførens mor, der var på ferie og uvidende om, at sønnen havde lånt den.

Fredag 28. juli

Alternativ træfældning på Fortunvej, En lastbil påkørte kl. 11.44 et træ, som væltede ned på kørebanen. Vognmanden sørgede selv for at tilkalde hjælp til at få fjernet træet. Politiet fik oplysninger på både lastbilens chauffør og træets ejer.

Lørdag 29. juli

Brand på Dyrehavsbakken i Restaurant Den Hvide Hest kl. 13.05, hvor der kom så kraftig røg fra kælderen, at personalet var ude af stand til at gå derned. Da brandvæsnet kom og slukkede ilden, viste det sig at være en frituregryde, der var gået ild i. Alle gæster blev evakueret fra restauranten, og kort efter havde brandvæsnet slukket ilden. Sod og røgskader, men eftersom restaurantens kælder består af beton, var der ingen fare for, at ilden bredte sig.

Søndag 30. juli

Politiet fik kl. 10.45 en anmeldelse om et mistænkeligt forhold på Strandvejen ved Charlottenlund Fort. Et par havde set en mand køre til stedet i en sort Mercedes, der viste sig at være på stjålne nummerplader, knuse en rude i en anden bil og stikke af med en taske. Manden, der var væk, da politiet ankom, var italiensk af udseende, ca. 40-45 år, 190 cm høj, almindelig af bygning, og så var han halvskaldet med måne.
Indbrud i villa på Fortunvej, hvor der blev aflistet en rude i terrassedøren og stjålet sølvtøj.

Publiceret 02 August 2017 16:00

SENESTE TV