Pas på:

Armani-bedrager slog til igen

Køb under ingen omstændigheder billige Armani-jakker på gaden af nydelig italiener, advarer Nordsjællands Politi. Der er tale om billige kopier

Af
Af Jesper Bjørn Larsen

Tirsdag den 25. juli ude foran Meny på Jægersborg Allé gik det ud over en 78-årig mand fra Klampenborg, og tirsdag i denne uge skete det så igen, nøjagtig samme sted.
Der er tale om en af områdets mest drevne bondefangere og bedragere: En nydeligt klædt og veltalende mand, der præsenterer sig selv som italiener.
Tirsdag kl. 11.15 henvendte den cirka 40-årige italiener, der var klædt i jeans og en blå skjorte med opsmøgede ærmer, sig til en mand foran Meny.
Bondefangeren stod ved sin Audi A5 sportsback og fortalte, at han var på vej til lufthavnen efter at have været på tøjmesse i Danmark.
Ofret, en Gentofte-borger, faldt i snak med italieneren, der beskrives som meget elskværdig og overbevisende, og han fortalte ham om den nemmeste vej til lufthavnen.
På et tidspunkt spurgte italieneren “Er du interesseret i jakker. Jeg har nogle kollektionsprøver til overs...”
Han åbnede sit bagagerum, hvor der ganske rigtigt lå 'Armani-jakker', alle mærket som vareprøver.
Ofret indvilgede i at købe seks 'Armani-jakker' for 4.000 kr., hævede penge til manden og udvekslede visitkort med ham.
Ofret var sågar så venlig at vise ham vej til motorvejen ved at køre foran ham og vinke ham af ved den rette afkørsel. Et gran af mistanke slog ned i ham, så han sørgede for at skrive registreringsnummeret på Audien ned: BJ 67 524.
Da Gentofte-borgeren kom hjem, viste det sig, at det var nogle meget billige Armani-kopier, han havde købt.
“Det er desværre et utrolig godt opsat svindelnummer. Øverst i bunken ligger det, der virkelig ligner en ægte Armani-jakke. Gerningsmanden har syet alle de rigtige mærker ind i tøjet,” fortæller politikommissær Anders Birch fra Nordsjællands Politi.
Nordsjællands Politi har efterhånden en del sager på manden, der også har været på spil i Holte for nylig. Og politiet vil rigtig gerne høre fra folk, der møder bedrageren, meget gerne så hurtigt som muligt, når det sker, så de kan få fat i kraven på ham. Ring på tlf. 114.

Publiceret 03 August 2017 14:00

SENESTE TV