Politirapporten:

Masser af indbrud

Mandag 31. juli

Indbrud i villa på Sofievej kl. 10.10, hvor husets mandlige beboer kom hjem og opdagede, at terrassedøren stod åben og at der var knust en rude i den. Dernæst opdagede han tyven, som stod i haven med en af hans rygsække. Tyven stak af, men villaejeren fik løbet ham op, og sammen med en anden beboer fra Sofievej fik han tilbageholdt tyven, indtil politiet kom. Det viste sig, at tyven havde fyldt rygsækken med parfume, en mobiltelefon, en pung og en computer. Tyven, en 39-årig rumænsk mand, blev sigtet for indbruddet og for overtrædelse af våbenloven, da han havde en peberspray på sig. Han blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby tirsdag, hvor han blev idømt en straksdom på 40 dages fængsel og udvisning af landet med seks års indrejseforbud.
Tyveri fra personbil på Ordrupvej. Ejeren af en Fiat Duplo lod sin bil stå ulåst mellem kl. 14.39 og 14.41. En rigtig dårlig idé, for vedkommende fik stjålet en pung med diverse kort og 800 kr. i kontanter.
Tyveri fra personbil på parkeringspladsen ved Maglegårdsskolen mellem kl. 14.55 og 15.02. En BMW i 2-serien fik knust højre forrude, og der blev stjålet en Louis Vuitton-computertaske med tilhørende bærbar computer, to iPhones samt en blazerjakke af mærket Forte Forte.
Indbrud i villa på Udsigten, hvor der blev opbrudt et vindue i køkkenet. Der blev stjålet en iPhone, en iPad og en mobiltelefon af mærket Samsung.

Tirsdag 1. august

Indbrud i lægekonsultation på Ordrupvej, hvor døren var sparket ind. Der blev stjålet en bærbar computer af ukendt mærke.
Indbrud i pizzeria på Hyldegårds Tværvej, hvor hoveddøren blev opbrudt og hvor der var stjålet to højttalere.
Færdselsuheld på Snogegårdsvej kl. 17, hvor en 5-årig dreng blev påkørt af en bil, da han gik ud på kørebanen mellem to biler. Den 61-årige mandlige bilist fra Gentofte kunne ikke nå at undvige drengen, der faldt om ved påkørslen, hvorefter hans mor kom ilende til. Umiddelbart lod det heldigvis til, at drengen slap med knubs, men han blev sendt til undersøgelse på hospitalet.

Onsdag 2. august

Tyveri fra personbil på Mariebjerg Kirkegård. Mellem kl. 15 og 15.30 fik en Peugeot 108 knust den ene bagerste siderude, hvorefter der blev stjålet en rygsæk, der bl.a. indeholdt et Minolta-kamera.
Tyveri fra personbil på Nybrovej. En Audi A6 fik knust den ene siderude, hvorefter der blev stjålet en lædertaske af mærket Hugo Boss.
Indbrud i villa på Ved Bommem, hvor der mellem kl. 16 og 21.30 blev knust et vindue ind til soveværelset. Huset blev gennemrodet, men på anmeldelsestidspunktet var der intet overblik over det stjålne.
Indbrud i villa på Bøgehøj, hvor der blev knust en rude i terrassedøren i tidsrummet mellem kl. 8.30 og 23.07. Der blev stjålet smykker og et ikke oplyst beløb i kontanter.
Politiet fik en anmeldelse om uro på Strandparksvej kl. 23.27. Det viste sig at være en fest på Damgårdsvej, hvor et par unge havde kigget forbi og kastet kanonslag. Da politiet kom til stedet, var de fyrværkerikastende unge forsvundet. Politiet prøvede at finde dem i området, men det lykkedes ikke.

Torsdag 3. august

Indbrud i villa på Bernstorffsvej, hvor der blev opbrudt et køkkenvindue. Intet overblik over det stjålne.
Tyveri fra personbil på Bernstorffsvej. En Opel Astra fik knust den ene siderude, og der blev stjålet en taske af mærket Bæver, der bl.a. indeholdt make up, en jakke og en pung, også af mærket Bæver, der bl.a. indeholdt diverse kort og 3.000 kr. i kontanter.

Fredag 4. august

Indbrud på Maglegårdsskolen. Det skete i tidsrummet fra fredag den 28/7 kl. 5.30 til onsdag den 2/8 kl. 8. Et vindue blev opbrudt ind til et fælles lokale, hvor et skab med seks bærbare computere blev brudt op. De seks computere har brændt ind i låget, at de tilhører Gentofte Kommune.
En villa på H. A. Clausens Vej fik indbrud kl. 23.45. En alarm blev aktiveret, da vinduet på 1. sal blev opbrudt. Intet overblik over det stjålne.

Lørdag 5. august

Indbrud i lejlighed på Mitchellsstræde. Det skete i tidsrummet fra fredag kl. 23 til lørdag morgen kl. 9.50. Tyven forsøgte først at opbryde et stuevindue i fire meters højde, men måtte opgive og knuste i stedet en rude med en sten. Intet overblik over det stjålne.
Indbrud i villa på Vindestræde i tidsrummet fra torsdag kl. 11 til lørdag kl. 14.15, hvor en rude i terrassedøren på 1. sal blev knust og sølvtøj stjålet.
Indbrud i villa på Udsigten i tidsrummet fra tirsdag den 1/8 til søndag kl. 00.30, hvor et stuevindue blev opbrudt med ukendt genstand. En lettere gennemrodning af hele huset og intet overblik over det stjålne.
Indbrud i en cykelforretning i Hellerup på Strandvejen, hvor alarmen gik søndag nat kl. 01.21. Tyven havde knust en rude i en dør med en ukendt genstand og stjal to cykler til en værdi af hhv. 92.000 og 63.000 kr.

Søndag 6. august

En villa på Udsigten havde i tidsrummet fra den 28/7 kl. 7.30 til søndag kl. 00.30 haft indbrud. Et soveværelesvindue blev opbrudt med en 10 mm skruetrækker, og diverse udenlandsk valuta blev stjålet.
Kl. 11.55 lød alarmen på brandstationen, da der var gået ild i en vaskemaskine, der stod i kælderen, i en villa på L E Bruuns Vej. Politi- og brandbiler kom frem til stedet, hvor branden blev slukket og vejen afspærret. De forlod stedet igen kl. 12.45.

Publiceret 10 August 2017 09:00

SENESTE TV