Gigtforening har brug for hjælp i Gentofte

Lokalgruppe håber på flere indsamlere og gavmildhed ved indsamling 10. september

De fleste i Danmark kender mindst én person, der er ramt af gigt. Måske er der også nogen i familien eller omgangskreds, der lider af sclerose.
I så fald ved man, hvor meget det betyder, at der kommer gode tiltag, der kan lindre de symptomer, der gør dagliglivet så besværligt.
Søndag den 10. september går Gigtforeningen og Scleroseforeningen for anden gang sammen om en husstandsindsamling til fordel for forskning i disse sygdomme, der rammer så mange danskere i ryg, muskler og led.
Foreningerne håber, at folk i Gentofte vil være lige så gavmilde som sidste år, når de frivillige indsamlere banker på mellem kl. 10 og 16.
Koordinatorerne Margot Gunzenhauser for postområdet 2820 og Winnie Berg for postområdet 2920 fortæller, at der stadig er brug for folk, der vil donere to-tre timer af deres tid og gå en rute eller stå ved et supermarked på indsamlingsdagen.
Man kan tilmelde sig og vælge sin foretrukne rute ved at gå ind på www.vistaaropforhinanden.dk. Her står der også mange flere oplysninger om indsamlingen.
Hvis man vil høre mere, er man velkommen til at kontakte Margot på 2148 8720 / margot@gunzenhauser.dk eller Winnie på 2532 2715 / winnie_berg@hotmail.com. jesl

Publiceret 07 September 2017 13:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV