Politirapporten:

Ugen der gik

Mandag 4. september

I løbet af natten til mandag skete der tyverier af udendørs PH-lamper i kobber fra tre forskellige villaer på Sundvænget. Et af stederne kan politiet på grund af videoovervågning tidfæste til kl. 01.05. Fra hver af de tre villaer blev der stjålet to lamper. To udendørs PH-lamper i kobber har en værdi af ca. 13.000 kroner.

Tirsdag 5. september

Et tricktyveri, der blev begået lørdag den 2. september kl. 14.15, blev anmeldt tirsdag. En 84-årig kvinde havde parkeret sin bil på Søborg Hovedgade for at hæve penge hos Danske Bank. Da hun satte sig ind i bilen, kom der en kvinde hen og bankede på ruden. Den ældre kvinde rullede vinduet ned og hørte kvinden spørge på engelsk efter 'hospital'. Den 84-årige kvinde pegede i den retning, hospitalet ligger. Da hun skulle rulle vinduet op, stak den engelsktalende kvinde sin krop ind og hængte et smykke om hendes hals. Den ældre kvinde sagde nej tak til at købe halskæden. For sent opdagede hun, at hun havde fået stjålet sin guldhalskæde med et skib som vedhæng.
Indbrud i villa på Carl Baggers Allé kl. 23.03. Intet overblik over det stjålne.

Onsdag 6. september

Røveri mod en PostNord-medarbejder på Dalstrøget kl. 10.50. Postmedarbejderen var ved at bære pakker ud af sin bil, da han pludselig blev skubbet omkuld af røveren, der stjal et par pakker, før han stak af i retning mod Vangede Station. Røveren beskrives som 35-40 år og 180-185 cm høj. Han var mørk i huden og iført en blå jakke og blå cowboybukser. Han bar hovedtelefoner om halsen. Politiet hører meget gerne fra eventuelle vidner til overfaldet. Ring på tlf. 114, hvis du har nogen oplysninger i sagen.
Indbrud i villa på Hvilevej, hvor der blev opbrudt et køkkenvindue med et koben. Der blev stjålet smykker, et kamera, ca. 2.000 kr. i kontanter og en computer af ukendt mærke.

Torsdag 7. september

Ingen poster.

Fredag 8. september

Indbrud i villa på Bregentved Allé, der skete på et tidspunkt mellem torsdag aften kl. 20.30 og fredag morgen kl. 8. Et vindue blev brudt op ind til en havestue med en spade. Derefter havde man været rundt i hele huset, men der blev ikke stjålet noget, da huset står tomt.
Indbrud i villa på Ellemosevej. I tidsrummet fra fredag morgen kl. 9.30 til 13.40 blev et soveværelsesvindue afhaspet, hvorefter hele huset blev gennemrodet, og der blev stjålet en pc, urer og smykker.
Spritbilist på Niels Andersensvej. En 24-årig mand fra Charlottenlund kom kørende natten mellem torsdag og fredag kl. 2.53 ad Niels Andersensvej i nordlig retning, da han mistede herredømmet over bilen og ramte en parkeret bil på vejen. Da politiet kom ned til stedet, pustede den 24-årige promillen højt op i alkometeret, og han blev derfor anholdt. Den unge mand havde desuden fået en flænge i hovedet, som han blev kørt til hospitalet for at få behandlet. Begge biler fik skader ved ulykken.

Lørdag 9. september

Indbrud i villa på Herredsvej, som skete på et tidspunkt mellem fredag kl. 11 og lørdag kl. 12. Der blev brudt en dør ind til en udestue op. Fra stedet blev der stjålet smykker og sølvtøj.
Tricktyveri ved Irma på Ordrupvej kl. 13. En 73-årig kvinde havde været i Irma for at købe ind. På vej ud af butikken blev hun stoppet af en mand og en kvinde, der gjorde hende opmærksom på, at der lå nogle mønter på fliserne. Kort efter opdagede den 73-årige, at hendes visakort manglede i hendes pung, som havde ligget i tasken øverst i indkøbsvognen. Efterfølgende blev der hævet 8.000 kr. på kortet fra Danske Banks filial på Jægersborg Allé. Irmas butikschef har oplyst politiet, at man kan se på butikkens overvågningsoptagelser, at de personer, der henvendte sig til den 73-årige bevægede sig tæt på hende inde i butikken, mens hun handlede og var også tæt på hende, da hun skulle betale. Der er følgende signalementer af de to personer. Den ene var en mand og beskrives som værende almindelig af bygning, mellem 40 til 45 år, sorthåret og iført netrualt pænt tøj. Han var smilende og imødekommende ligesom kvinden, som fremstod spinkel og ca. 165-170 cm høj. Hun var iført mørkt tøj herunder nederdel og hun havde mellemlangt sort hår.
Indbrud i villa på Skjoldagervej, der skete lørdag aften kl. 22.20. Man var kommet ind ved at bryde en kattelem op og derigennem var det lykkedes at låse døren op indefra. Der blev stjålet smykker og kontanter.

Søndag 10. september

Indbrud i villa på Strandvejen i Klampenborg, der skete i tidsrummet mellem fredag morgen kl. 10 og søndag nat kl. 0400. Her blev der knust en rude i et badeværelsevindue, og der blev stjålet smykker.
Indbrud i villa på Sophus Bauditzvej. Indbruddet skete på et tidspunkt mellem fredag kl. 11.30 og søndag kl. 16. Der blev brudt et vindue op og stjålet vielsesringe, vindjakker og pelsfrakker, en pc samt et par sportstasker.

Publiceret 13 September 2017 16:00

SENESTE TV