Politirapporten:

Ugen der gik

Mandag 2. oktober

Indbrud i villa på Brødrevej, som skete i tidsrummet fra søndag kl. 22 og mandag morgen kl. 8. Der blev knust en rude i et kældervindue, og huset blev efterladt gennemrodet. Der er ikke noget overblik over det stjålne.
Indbrud i villa på Schæffergårdsvej. Indbruddet skete på et tidspunkt mellem kl. 11 og 16.30. Et vindue blev brudt op, og fra stedet blev der blandt andet stjålet smykker og en iPad.
Indbrud i villa på Ordrup Jagtvej. På et tidspunkt mellem kl. 18 og 20 blev et kældervindue brudt op, og der blev blandt andet stjålet smykker og kontanter.
Indbrud i villa på Lorcksvej. Indbruddet skete i tidsrummet fra kl. 10 til 23. En rude blev knust, og det er endnu ikke opgjort, hvad der blev stjålet.

Tirsdag 3. oktober

Tyveri fra en mørkeblå VW kassevogn, der stod parkeret på Mesterlodden fra mandag kl. 16 til tirsdag kl. 7. Man havde ødelagt låsen på både førersiden og på bagklappen, og fra bilen blev der stjålet værktøj og målerudstyr til en værdi af 100.000 kr.
Anmeldelse om kanonslag. Tirsdag fik politiet en anmeldelse om, at der i weekenden havde lydt et brag ved Ordruphave. Ved nærmere undersøgelse fandt man ud af, at nogen havde sprængt en postkasse med et hjemmelavet kanonslag.
Butikstyveri på Strandvejen. Kl. 13.22 stjal tre mænd noget tøj af mærket Peak Perfomance og løb fra stedet. Personalet fangede efterfølgende en af dem på Strandparksvej. Men det lykkedes ham alligevel at stikke af.

Onsdag 4. oktober

Tyveri fra en hvid VW Transporter på Jægersborgvej, hvor der blev stjålet værktøj.
Tricktyveri på Rebekkavej kl. 11. En 81-årig kvinde havde været i Netto på Hellerup Station, da to mænd rettede henvendelse til hende og spurgte om vej til København. Den ældre kvinde hjalp med vejvisning, men fattede mistanke til de to mænd, da de kort efter henvendte sig til hende igen ude foran hendes bopæl. Hun bad dem om at gå, hvilket de gjorde. Kort efter opdagede hun, at hendes pung var væk. De to tricktyve havde forsøgt uden held at hæve penge på kortet.
Tyveri fra en koksgrå Ford Fiesta på Kildegårdsvej, hvor højre siderude blev knust og hvor der blev stjålet en arbejdscomputer og en jakke af mærket Northface.
Tyveri fra en sølvfarvet Peugeot 508 på IKEA's parkeringsplads på Nybrovej. Ruden blev knust, men det er ikke oplyst, hvad der blev stjålet.
Indbrud i villa på Sassvej, hvor der blev opbrudt et køkkenvindue. Intet overblik over det stjålne.
Færdselsuheld på hjørnet af Hellerupvej og Svanemøllevej, hvor en 20-årig kvindelig bilist fra Frederiksberg overtrådte sin ubetingede vigepligt og derved påkørte en 54-årig mandlig bilist fra København N. Der skete kun materiel skade ved uheldet.
Indbrud i villa på Rågevej kl. 20.50, hvor alarmen blev aktiveret, da to tyve brød ind via 1. sal. To mænd blev set stikke af, da alarmen gik i gang. En hundepatrulje gik spor, men uden at få færten af indbrudstyvene.
Tyveri fra en brun Skoda Superb ved Skovriderkroen på Jægersborg Allé. Sideruden blev knust, og tyven løb med en arbejdsmappe, der indeholdt en bærbar computer af mærket Lenovo, en Hewlett Packard-mobiltelefon, en lædernotesblok af mærket Mulberry, en Mont Blanc-kuglepen samt en Hugo Boss-pung med kort og diverse personlige papirer.
Tyveri fra en sort Mercedes Benz på Duntzfelts Allé, hvor der blev stjålet en sort lædertaske med en Lenovo-computer, en iPad, en Mont Blanc-kuglepen, en Mont Blanc-pung, 400 kr. og 50 euro i kontanter samt et pas.
Tyveri fra en sølvmetallic Mercedes Benz på Charlottenlund Fort, hvor der blev stjålet en brun skuldertaske af mærket Roots, en Tommy Hilfiger-skjorte, to par briller, et adgangskort til DTU, en ekstern harddisk i en hvid stofpose samt en laptop af mærket Hewlett Packard.
Indbrud i lejlighed på Dalstrøget, hvor der blev stjålet smykker.

Torsdag 5. oktober

Fire personer blev set stjæle varer fra Meny på Strandvejen kl. 15.26. Der var tale om unge danske 'rockertyper'.
Tricktyveri på Strandengen mellem kl. 15.20 og 15.50. En 81-årig kvinde havde handlet hos købmanden, da hun blev råbt an af en dansk mand på ca. 60 år. Han var ca. 185-190 cm høj, meget kraftig af bygning og havde brunt kort hår og virkerede usoigneret. Det lykkedes ham at franarre kvinden hendes dankort, angiveligt ved at forsøge at sælge hende en halskæde, hvorefter han hævede 15.000 kr. fra kortet.
Indbrud i villa på Frølichsvej, hvor der blev opbrudt et vindue ind til stuen. Det er uvist, hvad der blev stjålet.
Indbrud i villa på Vingårds Allé, hvor tyven kom ind via en terrassedør på 1. sal. Heller ikke her var der noget overblik over det stjålne.

Fredag 6. oktober

Indbrud i villa på Sømarksvej, hvor der blev stjålet smykker.
Indbrud i lejlighed på Evanstonevej, hvor der blev brækket en dør op med et koben og stjålet smykker.
Indbrud i villa på Krøyersvej, hvor en klatretyv kom ind via 1. sal og stjal smykker.
Indbrud i villa på Emiliekildevej, hvor det lykkedes en klatretyv at bryde en altandør på 1. sal op og stjæle 200 dollars.
Indbrud i villa på Traverbanevej, hvor havebænken blev sat hen til huset, hvorved tyven kunne komme ind ad soveværelsesvinduet, der blev knust med en ukendt genstand. Umiddelbart ikke stjålet noget.
Indbrud i lejlighed i Tuborg Havnepark, hvor der blev stjålet diverse smykker.
Indbrud i villa på Eivindvej, hvor der blev sat en stige hen til altandøren, der herefter blev brudt op. Intet overblik over det stjålne.

Lørdag 7. oktober

Indbrud i villa på Ingeborgvej, hvor det lykkedes en klatretyv at bryde en altandør på 1. sal op, hvorefter han stjal smykker.
Indbrud i villa på Ordrup Jagtvej, hvor der blev stjålet smykker, medicin og et ur.
En 27-årig mand fra København blev tilbageholdt kl. 02.36 på Sankt Peders Vej af to forbipasserende, der kunne se, at han havde drukket. Manden, der såmænd også havde påkørt et vejtræ i sin BMWi3, viste sig ganske rigtigt at have drukket, så han blev anholdt for spirituskørsel og taget med på politistationen for at få taget en blodprøve.

Søndag 8. oktober

Indbrud i villa på Duntzfelts Allé, hvor det lykkedes en klatretyv at bryde terrassedøren på 1. sal op med et koben og stjæle smykker.
Indbrud i villa på Krøyersvej, hvor tyven også kom ind via et vindue på 1. sal. Her lykkedes det at stjæle ca. 300 euro, et ikke opgjort beløb i danske penge samt smykker.

Publiceret 11 October 2017 07:00

SENESTE TV