DEBAT:

Socialdemokratiske kandidater bør læse op på, hvad de udtaler sig om

Mads Berg, Fredensvej 69, 2,th. Charlottenlund

Den socialdemokratiske kandidat Ole Lund Petersens (OLP) læserbreve er noget af det morsomste at læse i Villabyerne. OLP's vrede mod alt og alle, og især Enhedslisten, er let at tjekke op på ved en simpel søgning på Villabyernes hjemmeside.

Han forsøger at være partiloyal, men magter det ikke altid. Han har flere gange skudt forbi i forhold til både kultur- og skolepolitik ført af hans repræsentanter i kommunalbestyrelsen. I hans sidste læserbrev forsøger OLP at gøre sig klog på lovgivning, men har ikke gjort sig den ulejlighed at sætte sig ind i Kommunalfuldmagten, som jo nok burde være relevant for en kandidat at have kendskab til.

OLP's vrede mod Enhedslisten er efterhånden så patetisk konservativ, at man får indtryk af, at han har glemt, hvilket parti han angiveligt stiller op for. På den anden side er det jo vanskeligt at få øje på socialdemokratisk politik i Gentofte, så det kan han undskyldes for. Desværre kan man ikke undskylde ham for ikke at have læst Enhedslistens forslag til budgettet for 2018, hvor Enhedslisten tydeligt fremsætter forslag, der skal støtte og hjælpe mennesker, der er ramt af kontanthjælpsreform, integrationsydelse og 225 timers loftet. OLP forholder sig ikke til, at en socialdemokratisk regering har været medvirkende til, at mange syge borgere er parkeret på kontanthjælp og derfor kan have vanskeligt ved at passe job a 6 timers varighed pr. uge. Job, der i øvrigt er vanskelige at finde.

Enhedslistens forslag er helt i overensstemmelse med kommunalfuldmagten og vil medføre flere job til socialrådgivere og bedre vilkår til mennesker ramt af de asociale reformer i overenskomstdækkede job.

Måske skulle socialdemokraterne i Gentofte reelt overveje en fusion med resten af de forenede konservative, på den anden side vil læserne så mangle de morsomme indlæg fra Ole Lund Petersen.

Publiceret 27 October 2017 14:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV