Politirapporten:

Ugen der gik

Mandag 6. november

Indbrud i villa på Vemmetofte Allé. Et badeværelsesvindue blev brudt op, og smykker, en telefon og et par hatte blev stjålet.
Tyveri fra villa på Exnersvej, der skete mandag eftermiddag omkring kl. 17.35. Tre personer kom ind via en uaflåst terrassedør og stjal et ældre armbåndsur. En 19-årig pige var hjemme i huset og råbte op, da hun hørte mændene nærme sig hendes værelse, hvilket fik dem til at løbe fra stedet. Hun nåede at se, at de alle var yngre mænd, ikke særligt høje og iført stramme jeans. Den ene bar en dynejakke, mens de andre havde hættetrøjer på.
Indbrud i villa på Exnersvej. Her gik tyverialarmen kl. 18.18. Der er ikke noget overblik over det stjålne.
Indbrud i lejlighed på Jensløvs Tværvej. Her blev et vindue ud til altanen brudt op, og der er endnu ikke noget overblik over, hvad der blev stjålet.
Indbrud i villa på Strandvejen. Tyven kom ind via en stige til en terrassedør på 1. sal, og der blev blandt andet stjålet smykker.
Indbrud i villa på Rosenstandsvej, hvor tyven klatrede op ad stige til et vindue på 1. sal, som vedkommende brød op. Beboerne kan ikke umiddelbart sige, om der blev stjålet noget.
Forsøg på indbrud i villa på Slotsvej. Omkring kl. 20.48 lå husets beboer og sov på 1 sal, da det begyndte at larme ude på altanen. En person var kommet op via en stige og stod og prøvede at bryde ind med en hæksaks. Da han fandt ud af, at der var nogen hjemme, flygtede han ned fra huset og gennem nabohaverne. Undervejs faldt han delvist gennem et drivhus, men det lykkedes alligevel for ham at forsvinde fra politipatruljerne, der blev sendt ud til stedet. Der er ikke noget signalement.
Indbrud i villa på Emilievej, hvor et stuevindue blev brudt op. Der er ikke noget overblik over, hvad der blev stjålet.

Tirsdag 7. november

Indbrud i villa på Søndersøvej, hvor der blev knust et terrassevindue. Intet overblik over det stjålne.
Hærværk mod en hvid Fiat 500 på Strandvejen i Klampenborg, hvor begge dæk på baghjulene var skåret op.
Tyveri fra 7 Eleven på Ryvangs Allé, hvor en mand fik stjålet sin pung fra en skuldertaske.
Indbrud i villa på Kildeskovsvej, hvor der blev aflistet to ruder. Intet overblik over det stjålne.
Indbrud i villa på Emiliekildevej, hvor der blev opbrudt et vindue på 1. sal. Intet overblik over det stjålne.
Indbrud i villa på Hartmannsvej, intet overblik.
Tyveri fra flere Mercedes-biler på Maltegårdsvej. Bilerne fik knust ruder, og der blev stjålet inventar, men helt præcist hvad er ikke oplyst.
Indbrud i villa på Mantziusvej, hvor der blev stjålet smykker. Ellers intet overblik.
Tyveri fra sort Hyundai på Ermelundsvej, hvor der blev stjålet en gul skuldertaske, sorte Nike-sko, tøj og et sæt høretelefoner af mærket Apple.
Tyveri fra sort Suzuki Swift på Strandvejen i Charlottenlund, hvor der blev stjålet en sort sportstaske med diverse sportstøj.
Indbrud i 41 fods blå båd på yderste mole i Skovshoved Havn, hvor der blev stjålet en computer, to kikkerter, et par solbriller, en VHF-telefon samt et sæt sejlposer.
Tyveri fra en Mercedes Benz på Bernstorffsvej, som fik en rude aflistet, hvorefter der blev stjålet et benzinkort.

Onsdag 8. november

Tyveri fra en Opel Corsa på Strandvejen i Charlottenlund, der fik en rude knust. Der blev stjålet en fjernstyret bil.
Tyveri fra en Mercedes-varebil på Ved Eltham, hvor der blev knust en rude. Uvist, hvad der blev stjålet.
Indbrud i villa på Solsiden, hvor der blev aflistet et vindue og stjålet smykker og kontanter. Tyveri fra en Ford Transit på Vangedevej, hvor der blev knust en rude. Uvist, hvad der blev stjålet.
Tyveri fra taske på Philip Heymanns Allé, hvor der blev stjålet en læderpung op af en skuldertaske.
Indbrud i villa på Krathusvej, hvor der blev aflistet en rude og stjålet sølvtøj til en værdi af ca. 150.000 kr.

Torsdag 9. november

Indbrud i villa på Rosenfeldts Allé, hvor et vindue på 1. sal blev brudt op, og der blev stjålet smykker.
Færdselsuheld ved Lyngbyvej og Brønlunds Allé kl. 19.48. En 78-årig kvinde kom kørende i sin bil ad Lyngbyvej mod syd. Da hun ville dreje til højre ad Brønlunds Allé, overså hun en 23-årig cyklist. Ingen kom alvorligt til skade ved uheldet, men bilisten blev sigtet for overtrædelse af sin vigepligt, hvilket kan medføre en bøde og at hun skal op til en køreprøve.
Indbrud i villa på Udsigten. Her havde nogen taget det nederste glas ud af en havedør. Der vides dog ikke, om der blev stjålet noget fra stedet.

Fredag 10. november

Tricktyveri kl. 13.15 i et supermarked på Strandvejen. En 65-årig kvinde fik stjålet sin mobiltelefon af en mand, der distraherede hende ved at prøve at få hende til at veksle en tusindkrone-seddel.
En beboer på Sankt Peders Vej havde lige lukket sig ind i sin opgang, da en ca. 40-årig mand kom løbende ned ad trappen og stjal hans nøgler. Tyven var dansk af udseende, lys i huden og var iført en beige jakke og cowboybukser.
Tyveri fra personbil på Marievej, hvor der blev knust en rude og stjålet en taske med kort, kontanter og diverse papirer.
Indbrud i villa på Callisensvej, hvor der blev knust en rude i hoveddøren og stjålet smykker.
Tyveri fra personbil på Vangedevej, hvor der blev knust en siderude og stjålet en håndtaske med diverse indhold.
Indbrud i lejlighed på Callisensvej, hvor hoveddøren blev brudt. Intet overblik over det stjålne.
Indbrud i villa på Stenagervej, hvor det lykkedes tyven at bryde ind på 1. sal ved at bruge en stige fra haveskuret. Der blev stjålet sølvtøj og en MacBook.

Lørdag 11. november

Indbrud i villa på Slotsalléen, hvor det lykkedes en klatretyv at kravle op ad et nedløbsrør og ind via et vindue på 1. sal. Intet overblik over det stjålne.
Indbrud i villa på Skovvej kl. 20.25, hvor alarmen gik. Uvist hvad der blev stjålet.
Indbrud i villa på Aftenbakken, hvor der blev opbrudt et vindue og stjålet en Louis Vuitton-pung, der bl.a. indeholdt udenlandsk valuta.

Søndag 12. november

Tyveri fra personbil på Adolphsvej, hvor der blev knust en rude og stjålet en taske.
Tyveri fra personbil på Margrethevej, hvor der blev knust en rude og stjålet en TomTom-navigator, et par læsebriller, et par Prada-solbriller, en lædersportstaske med diverse sportstøj samt en iPhone.
Tyveri fra to BMW'er på Lemchesvej, hvor der blev knust ruder og stjålet bilernes læderrat med integreret airbag og GPS-system.

Publiceret 14 November 2017 16:00

SENESTE TV