DEBAT:

Husk nu at stemme

Af
Louise Feilberg (V)

kandidat til KV17

Tirsdag skal krydset sættes. En festdag for demokratiet - og en lang valgkampagne er slut.
Som alle mine kandidatkolleger har jeg også deltaget i et hav af spændende debatter, i TV, radio og aviser; jeg har mødt og talt med en masse spændende mennesker ved skoler og stationer. Gået massevis af kilometer og omdelt flyers og ellers gjort alt for at gøre opmærksom på, hvorfor det er en god idé at stemme på lige præcis mig.
Venstre har i de seneste fire år været garant for samarbejde og løsninger. Vi har taget ansvar for at udvikle vores kommune, og det fortsætter vi med efter valget. Vi er stolte af alle de mange flotte resultater, vi i fællesskab har leveret.
Gentofte er jo Danmarks bedste kommune. Vi er i top i stort set alle undersøgelser - fra skole til idræt, fra service til ældrepleje. Vi har meget at være stolte af - og det forpligter. Men det må aldrig blive en sovepude for os politikere.
Vi skal stræbe efter mere og konstant forbedre til gavn for borgerne, når vi blandt andet skal diskutere boliger, børn og biler, som er nogle af de varmeste emner i de kommende år.
Jeg tror bedst det sker, når mange er involveret, både gennem borgerinddragelse, men ikke mindst er et bredt samarbejde med til at sikre den veldrevne kommune. Det giver robusthed og lydhørhed overfor borgerne.
God valgdag!

Publiceret 20 November 2017 18:30

SENESTE TV