DEBAT:

Stemmer der aldrig høres og manglende svar fra S

Af
Mads Berg

Fredensvej 69

2

th.

Charlottenlund

Jamen, så var jeg lige til vælgermøde i Vangedes Venner.
Det er reelt en organisation eller forening, der er værd at kopiere andre steder i Gentofte Kommune.
Vi bør have mulighed for at bruge de dejlige biblioteker, vi har, på en samskabende og aktiv måde.
Det håber jeg virkelig, at den nye kommunalbestyrelse vil have fokus på. Det er jo helt tydeligt, at borgerne har brug for steder at mødes! Det var et sjovt møde, godt modereret og særdeles interessant, at borgmesteren turde uddelegere repræsentationen af konservative til en, man aldrig har hørt sige noget til et kommunalbestyrelsesmøde.
Det skete der ingen skade ved, Hans Toft, man kunne nemlig næsten ikke høre ham.
Mødelederen havde undret sig over alle de billeder, der hang på lygtepælene, hvor mange af dem ikke har noget budskab. Det forklarede de med en del floskler, som faktisk også var ret sjove.
Søren Heisel fra Socialdemokratiet brugte sin taletid på at være fornærmet over Enhedslistens plakat, hvor der står: 'Er en stemme på Socialdemokratiet en stemme på Hans Toft som bykonge?'
Desværre kunne Søren Hei-sel ikke svare på, om det forholdt sig sådan, da Jeanne Toxværd direkte spurgte ham.
Så jeg gik fra mødet vel overbevist om, at en stemme på Socialdemokratiet ER en stemme på Hans Toft, og det er jo heller ikke meget, man har hverken set eller hørt til dem de sidste fire år.
Husk at stemme den 21. november - det er ret nødvendigt, at kommunalbestyrelsen sammensættes med stemmer, man kan høre og som tør indgå i dialog med borgerne!
Men stor tak til Vangedes Venner for at skabe gode rammer om en politisk debat, og tak til mødelederen for at være med til underholdningen.

Publiceret 20 November 2017 17:45

SENESTE TV