Politirapport:

Ugen der gik

Mandag 27. november

Tyveri af personbil på Callisensvej. En Audi Q5 forsvandt fra adressen på et tidspunkt mellem søndag kl. 21.45 og mandag kl. 8.
Indbrud i bil, der holdt parkeret på Kornvej fra søndag kl. 23 til mandag kl. 7. Midterkonsollet var blevet gennemrodet, og al indhold var blevet spredt ud over det hele.
Indbrud i lejlighed på Ejgårds Tværvej i tidsrummet mellem kl. 10 og kl. 16. Hoveddøren var blevet brudt op, og lejligheden var efterladt gennemrodet. Der blev stjålet kontanter og smykker.

Tirsdag 28. november

Tyveri fra grå BMW4 på Einar Holbølls Vej, hvor der blev knust en bagrude og stjålet et indbygget navigationsanlæg.
Tyveri fra en sort BMW X6 på Olaf Poulsens Vej, hvor der blev stjålet en integreret GPS og computer.
Indbrud i stuelejlighed på Ordrupvej mellem kl. 11.45 og 12.45, hvor døren blev sparket ind. Intet overblik over det stjålne.
Færdselsuheld i krydset af Ordrupvej og Morescovej kl. 14.30. En fodgænger blev kørt ned, da en bilist svingede til venstre ad Ordrupvej uden at se sig for. Fodgængeren faldt og brækkede hånden.
Færdselsuheld på Helsingør-motorvejen i nordgående retning kl. 16.52, hvor der skete et harmonikasammenstød i den tætte myldretrafik. Der skete kun materiel skade ved uheldet, der involverede tre biler.
En 61-årig kvinde var både snarrådig og modig, da hun på Helleruplund Allé kl. 16.50 så, at to mænd stjal en taske fra en 41-årig kvindes cykelkurv. Den 61-årige kvinde kørte efter de to tyve, der begge var i midten af tyverne og brune i huden, og tyvene smed til sidst tasken fra sig.
Tyveri fra en mørkeblå VW Passat på Maglemosevej, der fik knust højre siderude og stjålet en mørkebrun lædertaske med diverse papirer.
Indbrud i rækkehus på Ridebanevang, hvor tyven trængte ind via en havedør. Intet overblik over det stjålne.
Tyveri fra en blå Toyota Aygo på Nybrovej ved IKEA, hvor der blev stjålet en sort pc-taske, en pc af ukendt mærke samt en lakridsjulekalender.
Tyveri fra en mørkeblå Audi A4 på Bregnegårdsvej, hvor der blev stjålet en sort taske af mærket Mandarina og en sort skindpung af mærket Mulberry, der indeholdt diverse kort og papirer.
Tyveri fra en koksgrå Ford Focus på Jægersborg Allé ved Skovriderkroen, hvor der blev stjålet to skoletasker med computere, en sort læderpung med guldlynlås, 2.000 kr. i kontanter samt diverse kort og papirer.
En hvid VW Polo fik knust sin højre siderude på parkeringspladsen ved Café Jorden Rundt i tidsrummet fra kl. 19.45 – 22.05. En brun sporttaske med Louis Vuitton med træningstøj, en mørkeblå cashmere jakke og en kongeblå habit samt et læderbælte. Der blev i alt stjålet for en samlet værdi på 46.500 kr.

Onsdag 29. november

Indbrud i en hvid Chevrolet Spark på en parkeringsplads ved Nybrovej i tidsrummet fra kl. 12 – 12.15. Her blev stjålet en mørkeblå taske af Herschel, HP computer, sølv iPad og en oplader.
Indbrud i lejlighed på Clarasvej i tidsrummet fra kl. 9.30 -17.56. Indbruddet skete på på 2.sal, hvor hoveddøren var trykket eller sparket ind, Her blev blandt andet stjålet smykker eller kontanter.
Et mistænkeligt forhold på C V E Knuths Vej. Kl. 20 henvendte to personer sig i en villa og spurgte efter en person. Anmelder så det som en undskyldning for at se, om villaen var tom. Signalement af de to mistænkte: 21-22 år, 175 cm, almindelig af bygning, talte et ukendt sprog. Iført strikhue. Medbragte en smartphone. Den anden mand var, 21-22 år, 175-180 cm, alm. af bygning, brun hudfarve og sort mellemlangt hår. Talte et ukendt sprog og engelsk. Iført lys dunjakke og medbragte også en mobiltelefon.
Et par huse derfra kl. 20.30 var der også to asiatiske udseende, der bankede på dørene og spurgte beboerne, om de kendte en pige, som de viste på telefonen. Den ene mand var iført kasket og iført en stor sort jakke. De gik efterfølgende ned mod Bernstorffsvej.

Torsdag 30. november

Tyveri fra en koksgrå BMW, der holdt parkeret på Garderhøjvej fra onsdag kl. 18 til torsdag morgen kl. 8. Der blev knust en rude i højre bagdør, og navigationsanlægget blev stjålet.
Tyveri fra mørkegrå BMW på Ibstrupvej fra onsdag kl. 18 til torsdaag morgen kl. 07.30. Her blev der også knust en siderude, og navigationsanlægget blev stjålet.
Tyveri fra taske ved Hellerup station, som skete mellem kl. 14.55 og kl. 15. En 68-årig dame opdagede på vej ud fra stationen, at hendes Ipad Pro var blevet listet ud af hendes taske.
Tyveri fra en hvid Skoda Octavia, der holdt parkeret på Strandvejen i Klampenborg fra kl. 18.45 til kl. 20.40. Der blev knust en rude til en sidedør og en grå-brun rygsæk med indeholdende en Dell PC, en Sony tablet og diverse elektroniske kabler blev stjålet.
Indbrud i lejlighed på Tuborg Havnevej, der skete på et tidspunkt mellem kl. 16 og 23. Karmen til et vindue var blevet ødelagt og hjemmet stod tilbage gennemrodet. Der blev stjålet smykker.

Fredag 1. december

Indbrud i villa på Bernstorffslund Allé i tidsrummet fra mandag kl. 11 til fredag kl. 8, hvor en terrassedør blev opbrudt. Smykker og Rolex-ur blev blandt andet stjålet.
En kongeblå Mercedes varebil, der holdt på en parkerindsplads på Ordrup Jagtvej, fik kl. 15.55 knust både sin højre siderude og højre bagdør. En skindpung samt personlige papirer, plus 250 kr. og 20 Euro blev stjålet fra bilen.
Indbrud i villa på Slotsalléen kl. 17.52, hvor vinduet på 1. sal blev opbrudt. Intet overblik over det stjålne.
Indbrud i villa på Skovmosevej kl. 18.25, hvor et Omega ur blandt andet blev stjålet. Intet overblik over resten.
Mistænkeligt forhold på Krøyersvej, hvor udenlandsk mand med mørkt skæg og næsten skaldet, iført mørkt tøj og medbringende mørk rygsæk med mørke remme.
Indbrud på Ermelundsvænget, hvor et større vindue blev opbrudt i tidsrummet fra fredag kl. 18.50 til lørdag kl. 00.14. Smykker, halskæder og manchetknapper blev stjålet, samt blev julegaver åbnet, hvorfra der blev fjernet parfumer.

Lørdag 2. december

Indbrud i villa på Klampenborgvej i tidsrummet fra torsdag kl. 8 til lørdag kl. 13.
Indbrud i stuelejlighed på Sankt Pedersvej i tidsrummet fra lørdag kl. 12.30 – 14.30 og stjålet smykker. Flere naboer har haft indbrud, så man mistænker indbrudstyven få at være i en besiddelse af en universalnøgle.
Indbrud i villa på Solbakkevej i tidsrummet fra kl. 16-21.40, hvor et vindue blev opbrudt til soveværelset. To bærbare af mærket Lenovo, tre iPads og smykker stjålet.

Søndag 3. december

En koksgrå BMW, der holdt på Hovmarksvej, fik i tidsrummet fra lørdag kl. 20 til søndag kl. 8.30 knust en rude i førersiden og stjålet sit navigationsanlæg.
En sort BMW 7'er, der holdt på Slotsvej, fik i tidsrummet fra lørdag kl. 19 til søndag kl. 10.30, knust bagruden og stjålet navigationsanlæg.
En sølvgrå BMW 535, der holdt på Jægerbakken, fik fra lørdag kl. 17 til søndag 13.30 knust en rude i højre bagdør og stjålet hele sit navigationsanlæg.
Hærværk på en Audi A3, der holdt på Hellerupvej. I tidsrummet fra kl. 00.30 til 14 fik den ridset to dybe ridser i lakken på siden og fronten.

Læs resten af politirapporten på www.villabyerne.dk


På Mesterlodden holdt der kl. 14.30 en mistænkeligt bil. En anmelder så en rød Ford KA med de romænske nummerplader AJ 30 AGK. Bilen holdt i tomgang, mens to mænd gik rundt og kiggede. Anmelderen kontaktede dem, og de spurgte efter deres fætter, som skulle arbejde i et firma. Det kunne anmelder afkræfte. En patrulje kom ud, men fandt dem ikke. Signalement: De var begge østeuropæisk af udseende og 30-35 år. Den ene var 180 cm, kraftig, brun hudfarve, sort mellemlangt hår, mørkt skæg. Talte engelsk. Iført cowboybukser og blå Adidastrøje. Den anden var 175 cm, muskuløs af bygning, brun hudfarve og sort kort hår. Meget markeret ansigt. Grå hættetrøje.
Et vindue på 1. sal på Strandvejen fik kl. 17.42 besøg af en klatretyv, som havde hevet sig op af en to meter høj mur. Tyven kom ind af vinduet, som i forvejen var blevet knust fra et tidligere indbrud. Intet overblik over det stjålne.
På en parkeringsplads på Strandvejen 808 kl. 01 sad to unge mænd i en bil. Politiet bankede på ruden og med den kraftige lugt af hash, valgte de at visitere dem. Den ene af mændene, en 21-årig mand fra Herlev, havde 2,3 gram hash og 0,5 pot og en joint på sig.

Publiceret 04 December 2017 23:00

SENESTE TV