Distribution:

Ny omdeling af aviser i Gentofte

Denne avis vil snart blive bragt med avisbud i stedet for med postbud. Det kan give udfordringer med leveringen

Af
Jesper Berg

I marts meddelte Post Nord, at firmaet til nytår stopper med at omdele ugeaviser.
Det har gjort det nødvendigt for denne avis at finde en alternativ distributør, og det betyder derfor, at Villabyerne fra og med 12. december vil blive bragt ud til læsernes postkasser af bude fra FK Distribution.
“Vi ved fra vores søsteraviser, at overgangen fra Post Nord kan give nogle praktiske udfordringer,” fortæller Villabyernes redaktør, Jesper Bjørn Larsen, som i den forbindelse beder om læsernes forståelse.

Vigtigt at klage

“Al begyndelse er svær, så jeg håber, at læsere og annoncører vil have tålmodighed, hvis der i begyndelsen skulle vise sig at komme klumper i maskineriet,” siger Jesper Bjørn Larsen, som opfordrer til, at man - hvis ens avis skulle udeblive - benytter sig af muligheden for at læse den elektroniske udgave af avisen.
Den kan meget tidligt om morgenen på udgivelsesdagen findes via Villabyernes hjemmeside, villabyerne.dk - eller man kan hente avisen hos et af de dropsteder, du kan se andetsteds på siden.
Hvis ens avis ikke kommer frem, er det desuden vigtigt, at man følger klagevejledningen, så distributøren kan tage hånd om problemerne.
“Tro mig, vi gør alt for, at alle aviser kommer ud. Ingen har større interesse i, at aviserne kommer ud end os,” siger Jesper Bjørn Larsen.

“Kontakt FK Distribution via klagevejledningen i stedet for at ringe til redaktionen, hvis avisen ikke kommer frem,” opfordrer Villabyernes redaktør, Jesper Bjørn Larsen.

“Kontakt FK Distribution via klagevejledningen i stedet for at ringe til redaktionen, hvis avisen ikke kommer frem,” opfordrer Villabyernes redaktør, Jesper Bjørn Larsen.

En stor opgave

Grunden til, at det især i den første tid kan blive en udfordring for FK Distribution at udføre en fejlfri omdeling af avisen, er blandt andet, at avisbudene ofte risikerer at komme til opgange, som er låst, og dermed ikke umiddelbart kan komme ind til postkasserne.
“Det er desuden en meget stor og udfordrende opgave at skulle opbygge et net af avisbude til Villabyerne,” forklarer distributionsdirektør for FK Distribution, Michael Andersen.
“Det vil for unge over 13 år være en god kilde til ekstra lommepenge ud over, at et fritidsjob er en god måde at gøre de unge ansvarsbevidste og bedre klædt på til både skole og et fremtidigt arbejde,” siger Michael Andersen.
Er man, eller kender man nogen som er, interesseret i en tjans som avisbud, kan man besøge blivomdeler.nu. Han forklarer desuden, at det er vigtigt, at man reklamerer direkte til FK Distribution, hvis man oplever, at avisen ikke kommer frem eller er forsinket.
“Kun når det bliver registreret på vores hjemmeside, har vi mulighed for at lave en målrettet indsats for at gøre leveringen af avisen mere stabil,” siger distributionsdirektøren.

DROPSTEDER

Det vil den første tid efter overgangen til avisbud være muligt at hente Villabyerne følgende steder:
Jægersborg Bibliotek
Meny, Jægersborg Allé 44
Ordrup Bibliotek
Villabyerne
Meny, Jægersborg Allé 4
Waterfront Shopping
Meny, Rotunden
Hovedbiblioteket
Meny, Govahuset
Kildeskovshallen
Vangede Bibliotek

Sådan reklamerer du
Indtast navn, adresse, avis og dato på http://manglendelevering.jppol.dk

Publiceret 06 December 2017 09:00

SENESTE TV