Politimand nægter at tro, at kæresten bestilte mord på ham

Fredag var manden, som politiet mener, en 58-årig kvinde fra Hellerup bestilte et lejemord på, i vidneskranken i Lyngby Ret

 
Den bizarre sag om bestilling af et lejemord på nettet forsatte fredag ved Retten i Lyngby, og det med en stribe vidneafhøringer.
Blandt vidnerne var kæresten til den tiltalte 58-årige (E). Der er tale om en 57-årig politimand fra Sicilien i Italien. Det er ham, som Nordsjællands Politi mener var målet for det bestilte lejemord - en bestilling som blev givet på hjemmesiden "Crime Bay by Chechen Mob" i marts i år.

LÆS OGSÅ: Kvinde anklaget for at bestille lejemord på kæreste: "Den skiderik har ødelagt mit liv"
Torsdag afviste den tiltalte kvinde, at have noget som helst med drabsforsøget at gøre. Hun nægter at have bestilt mordet og fortalte, at hun fortsat er sammen med italieneren, og at de elsker hinanden på trods af, at de har levet on and off sammen i et yderst stormfyldt forhold gennem flere år.
Den udlægning af sagen bekræftede den 57-årige italienske mand i vidneskranken i dag, skriver Berlingske.
"Jeg er fuldstændig sikker på, at E aldrig ville gøre mig ondt. Det, der foregår i denne sag, er absurd. Vi har haft et langdistanceforhold og skændtes i otte år, men vi har altid holdt sammen og vil holde sammen," sagde den velklædte italienske politimand ifølge Berlingske.
Ved torsdagens retsmøde blev tiltalte, E, forelagt flere mailudvekslinger indeholdende voldsomt groft sprog mellem de to, som godt kunne indikere, at der var et indædt had mellem dem.
Det afviste hun blankt. Hun forklarede, at den hårde tone var normal i deres forhold og, at den blandt andet skyldes deres varmblodede italienske kultur. Også dette bekræftede den italienske kæreste i dag.
"I vores forhold har vi altid talt hårdt til hinanden og skændtes. Jeg ved godt, at i Danmark kan det godt opfattes som et meget stormfyldt forhold, men i vores kultur er det ikke unormalt," sagde han ifølge Berlingske.
De to har boet sammen i E´s lejlighed i Hellerup i flere perioder over de seneste otte år. Kort før hun blev anholdt for bestilling af lejemordet havde de to aftalt, at han skulle vende tilbage til Danmark og bo sammen med hende igen. Under retssagen opholder han sig i lejligheden.
Læs E´s teori om, hvorfor der blev bestilt et lejemord på hendes italienske kæreste her: Kvindes vilde forklaring i retten: Lejemorder blev bestilt af mystisk tilbeder

null

Publiceret 08 December 2017 15:25