Politiker intim-krænket:

Lokket i grænseoverskridende fælde

 
Landsformand for Konservativ Ungdom og kandidat til Kommunalvalget i Gentofte, Andreas Weidinger, føler sig groft krænket efter han under falske forudsætninger har fortalt om intime detaljer til en person over telefonen. Det skriver han i et opslag på Facebook.
En person, der udgav sig for at være fra foreningen Sex og Samfund, ringede torsdag aften til Andreas Weidinger og bad ham deltage i en spørgeundersøgelse om seksualitet og politisk orientering. Personen fik lokket ham til at svare på en række spørgsmål af intim karakter, fortæller han på Facebook:
"Efter jeg havde fortalt, hvad min seksuelle orientering er og, hvad jeg stemte, så blev jeg spurgt til hvor mange partnere jeg havde haft seksuelt, hvilket jeg først afviste at svare på. Efter en forklaring fra spørgeren giver jeg dog en intervalangivelse efter forsikring om at undersøgelsen var anonym. Til sidst spørger han mig: “Hvornår havde du din første gang”, hvilket jeg afviser at svare på, hvorefter spørgeren siger at det er helt ok og at jeg skal have tak for min tid," skriver han på Facebook.
Efter samtalen bliver Andreas Weidinger mistænksom og fredag kontakter han Sex og Samfund, som fortæller, at de ikke har ringet rundt med spørgeundersøgelser, og det har chokeret den unge politiker.
"Jeg føler mig så dum. Og for første gang i mit liv føler jeg mig rigtig krænket. Det er mig simpelthen uforståeligt, at man kan være så forskruet oveni hovedet, som den her mand tydeligvis er. Jeg ved ikke om der er noget politisk formål bag, men det virker sandsynligt og skal undersøges," skriver Weidinger, som har valgt at melde sagen til Nordsjællands Politi.
"Det er jo ikke nogen katastrofe, hvis det kommer frem, hvad jeg har svaret. Det er vel mildest talt ligegyldigt for de fleste hvor mange jeg har været sammen med, men personligt er det grænseoverskridende og ubehageligt at blive udsat for det," lyder det fra Weidinger, som samtidig kommer med et tilbud som opfordring til krænkeren:
"Hvis den person der ringede i går læser med her, så vil jeg gerne give dig muligheden for at melde dig til mig nu og undgå retsforfølgelse."

Publiceret 16 December 2017 08:25

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV