Ann-Kathrine Karoff var på springtur i efteråret.

Ann-Kathrine Karoff var på springtur i efteråret.

HUSKER DU?:

Karoffs springtur

Ann-Kathrine Karoff tog turen fra de konservative til Nye Borgerlige til løsgænger på kun to måneder

Af
Af Kathrine Albrechtsen

I midten af juli valgte Ann-Kathrine Karoff at forlade de konservative for Nye Borgerlige, hvor Poul V. Jensen tog imod hende med åbne arme.
Med partiskiftet var hun med til at opløse de konservatives absolutte flertal i kommunalbestyrelsen. Men springturen blev hurtigt mudret for Ann-Kathrine Karoff.
Efter blot to måneder blev hun smidt ud af sit nye parti, hvor forklaringen var, at hun ved en række lejligheder havde stemt anderledes end Poul V. Jensen.
“Det værste var, at hun stemte for det politiske flertals budgetforslag. At hun så to gange efterfølgende stemte for et paragraf 14-forbud, der gik direkte imod vores partilinje, understregede alvoren,” forklarede Poul V. Jensen.
Ann-Kathrine Karoffs egen korte kommentar til Villabyerne lød:
“Det er en beslutning, som er truffet på uvidenhed, eksempelvis i forhold til budgettet. Eksklusionen er mit adelsmærke.”
Opdateret 5. januar, 2018 

Året der gik i Villabyerne

Med et farvel til 2017 har Villabyerne gået spalterne igennem for at se, hvad der prægede året. Der har været varme politiske emner og valgår for kommunalbestyrelsen. Borgerne var på barrikaderne, mens der var ballade på Bellevue. Og så var der rørende venskaber, roderi på kirkegården og rasende forældre. Villabyerne takker for 2017 - vi glæder os allerede til 2018

Publiceret 29 December 2017 15:00

SENESTE TV