Nyåbnet:

Hede drømme på fire hjul

Selected Car Leasing og Selected Car Investment har åbnet showroom på Strandvejen

Af
Af Kathrine Albrechtsen

Muligvis har en del bilister sænket speederen, når de er kørt forbi Strandvejen 34 i Hellerup.
Selected Car Leasing har nemlig åbnet et showroom, hvor interesserede kan komme ind og leje en luksusbil, en sportsvogn eller en klassisk bil.
Bag virksomheden står adm. direktør Ulrik Larsen, som i 2009 var blandt de første til at indføre den såkaldte flexleasing af biler i Danmark. I dag kaldet leasing af periodeafgift.
I showroomet i Hellerup er det Torben Bille Olesen, man vil møde som leasingkonsulent med stor erfaring fra bilbranchen både som forhandler og som importør.
Udover leasing er også Selected Car Investment flyttet ind, som er ejet af Torben Østergaard Nielsen. Han har opbygget bilsamlingen Selected Car Collection, som tæller næsten 200 biler af mærker som Porsche, Ferrari, Lamborghini, Mercedes-Benz og Jaguar.
Det er den slags biler, der rådgives om som investeringsobjekter.
“Flere af de biler, jeg har investeret i gennem årene, er steget så meget i værdi, at de uden tvivl kan konkurrere med både smykker, kunst, vin og mange aktier. Det er i mine øjne en overset, men meget interessant form for investering,” siger Torben Østergaard Nielsen i en pressemeddelelse.

Publiceret 09 January 2018 19:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV