Politirapporten:

Hest tørnede sammen med bil

Søndag 31. december

Indbrud i villa på Drachmannsvej. Kl. 20 gik tyverialarmen, da et vindue på 1.salen blev brudt op. Der er i skrivende stund intet overblik over det stjålne.
Indbrud i villa på Garderhøjvej. På et tidspunkt mellem kl. 18.30 og 20 blev der aflistet en rude i en havedør. Det vides dog ikke, om der blev stjålet noget fra stedet.
Færdselsuheld på Bernstorffsvej kl. 21.06. En 23-årig mand fra Kirke Hyllinge kom kørende mod syd på Bernstorffsvej og påkørte noget afspærringsmateriel, så bilen røg ned i et vejarbejdshul. Der skete ingen personskade ved uheldet.
Indbrud i villa på Solbakkevej omkring kl. 21.15. Her kom man ind ved at afliste den nederste del af en altandør. Der er intet overblik over, hvad der blev stjålet fra stedet.
Indbrud i forretning på Philip Heymans Allé søndag nat kl. 01.55. En rude blev knust, og der blev stjålet jakkesæt, skjorter, bukser, sko og solbriller af mærket Versace. Den samlede værdi af kosterne er ikke opgjort. Politiet håber, at videoen fra butikkens overvågningskamera kan give spor i sagen.

Mandag 1. januar

Færdselsuheld på Dyrehavevej natten mellem mandag og tirsdag kl. 04.10. Her mistede en 57-årig mand fra Charlottenlund herredømmet over sin bil og ramte en lygtepæl, som blev revet op af jorden. Den 57-årige kom ikke alvorligt til skade.

Tirsdag 2. januar

Indbrud i villa på Kildeskovsvej i tidsrummet fra lørdag kl. 10 til tirsdag kl. 7.15. Opbrudt vindue til mellemgang og stjålet skåle, solbriller, vinholder og kunst.
En sort Porsche Cayenne, der holdt på Lindegårdsvej, fik i tidsrummet fra søndag kl. 13 til tirsdag kl. 7 skåret sine to forreste og bagerste hjul op med en skarp genstand.
Indbrud på Vinrankevej, hvor dørene til en spisestue blev brudt op i tidsrummet fra lørdag kl. 15 til tirsdag kl. 10. Intet overblik over det stjålne.
Mistænkeligt forhold på Enighedsvej kl. 12.14. Tre forhutlede personer spurgte forbipasserende om vej samt kiggede ind over hække. Politiet fik fat i de tre personer, der fortalte, at de var fra Bulgarien og prøvede at finde vej til den bulgarske ambassade.
En norsk indregistreret sort BMW X5, der holdt på Strandvejen i tidsrummet fra kl. 13 – 14.20, fik knust en rude i passagersiden og stjålet en lædertaske af mærket Shyla samt tre norske kreditkort.
En ung butikstyv på 12 år blev fanget i Elgiganten på Nybrovej. Den unge tyv kom fra København Ø og havde pakket et bluetooth headset til en værdi af 999 kr. ud og lagt det i lommen.
Autoforhandler på Mesterlodden fik fra fredag kl. 17.30 til tirsdag kl. 07.30 tømt en ny bil. Der var tale om en Fiat 500 i sortmetal, der fik stjålet sin gearknop, gearmanchet, radio. sæderne, baglygter, antenne, hattehylde, nødkit, en kompressor, dæk og følge.
En Mercedes-Benz, der holdt på Nybrovej i tidsrummet fra kl. 11-14.14, fik knust en trekantsrude, men intet stjålet. Men da ejeren kom tilbage, lå en seddel i vinduet fra et vidne, der havde set en sølvgrå Citroën C4 stoppe og en ca 50-årig mand i sort dunjakke gå op langs bilen. Citroënen, som havde nummerpladen DG 24 701, viste sig at være stjålet i Rungsted.
Kl. 00.01 blev der ringet på en dør på Rygårds Allé. Den kvindelige beboer kiggede ud fra 1. sal, hvorfra hun kunne se en hund løbe rundt i haven og to personer med hætter løbe fra stedet.
Indbrud i villa på Soløsevej i tidsrummet fra søndag kl. 12 til kl. 00.29. En rude var blevet aflistet i kælderen og 2.000 kr. i kontanter stjålet.

Onsdag 3. januar

Færdselsuheld kl. 14.11 på Helsingørmotorvejen i nordgående retning ved Søgårdsvej. En 23-årig kvinde fra Ringsted kørte op i en varebil, hvor der sad en 29-årig mand fra Herlev. Ingen personskade.

Torsdag 4. januar

Indbrud i villa på Bernstorffsvej i tidsrummet fra den 22. december til 4. januar. Der blev brudt et vindue op, og huset blev let gennemrodet. Der blev blandt andet stjålet smykker, Den gule enke-champagne, Arne Jacobsen-bestik og B&O-højttalere.
Indbrud i villa på Søbredden i Gentofte den 4. januar kl. 18.14. Anmelder kom hjem og så lygter i baghaven. Et vindue i stuen var blevet knust. Der er ikke overblik over, om der blev stjålet noget. Gerningsmanden stak sandsynligvis af via en sti, der løber langs baghaven.
Indbrud i villa på Strandvejen i Klampenborg kl. 20.35. Der var en alarm i huset, og en vagt fra alarmselskabet mener at have set et gardin bevæge sig på førstesalen. Politiet kørte derud, men der blev ikke truffet nogen. Man kunne dog konstatere, at der var blevet stjålet et pengeskab.
På Roarsvej i Klampenborg blev der torsdag den 4. januar knust et kældervindue. Tyven havde tilsyneladende kun været i kælderen, og der er ikke overblik over, hvad der blev stjålet
På Jægersborgvej var der indbrud i en villa torsdag mellem 17 og 21.50. Der blev brudt et vindue op, og alle rum var blevet gennemrodet, men der er ikke overblik over, hvad der blev stjålet fra stedet.
Torsdag var der desuden en lang række tyverier fra personbiler i Gentofte. Kl. 16.45 blev sideruden i en Mercedes smadret på Nybrovej, og en sort arbejdslædertaske blev stjålet. To personer blev set køre fra Nybrovej i en grå Citroën, men man nåede ikke at stoppe bilen.
På Maltegårdsvej gik det udover en BMW, der fik smadret sideruden. Fra bilen blev der stjålet en taske indeholdende en iPhone. Det skete mellem kl. 17.03 og 17.10.
På samme vej fik også en Mercedes knust sin siderude mellem kl. 16 og 17.20.
På Strandvejen i Charlottenlund gik det ud over en Mazda, der fik knust sideruden. Det skete fra kl. 16.05 til 16.40, og der blev stjålet en taske, som indeholdt en computer.

Fredag 5. januar

Tyveri af minilæsser, der holdt parkeret på Krathusvej. Tyveriet skete på et tidspunkt fra torsdag kl. 18 til fredag formiddag kl. 10.30.
Indbrud i villa på Strandvejen. Her blev der knust et vindue, og alle rum blev efterladt let gennemrodede. Der blev stjålet smykker og en computer.
Indbrud i containere på Bank Mikkelsens Vej. Indbruddet skete på et tidspunkt fra tordag kl. 16 til fredag morgen kl. 7. Man var kommet ind ved at bryde en nøgleboks op, som hængte på ydersiden af den ene af containerne. Der blev stjålet en del værktøj med batterier samt diverse byggematerialer.

Lørdag 6. januar

Spritbilist på Høeghsmindevej lørdag kl 00.48. En politipatrulje stoppede en Skoda, hvis 47-årige fører viste sig at være alkoholpåvirket. Manden blev taget med til hospitalet for at få taget en blodprøve.
Formodet lommetyveri på Ryvangs Allé i tidsrummet fra kl. 14.30 til 14.35. En 77-årig kvinde opdagede her, at hendes pung indeholdende kontanter, kreditkort og sygesikringskort var forsvundet fra hendes taske.
Tyveri fra Mercedes, der holdt parkeret på Ermelundsvej mellem kl. 17 og 19. Bilens siderude blev knust, og fra bagsædet blev der stjålet en computer.
På samme vej, i samme tidsrum, blev en BMW også udsat for tyveri. Her blev en rude ligeledes knust, og der blev stjålet en skuldertaske.
Tyveri fra personbil på Phillip Heymans Allé. En siderude blev knust, og der blev stjålet en taske indeholdende en computer.

Søndag 7. januar

Færdselsuheld på Klampenborgvej. Kl. 14.57 løb en hest løbsk fra skoven og ud på vejen, hvor den ramte en bil. Både hest og rytter kom til skade. Førstnævnte blev kørt hjem i en hestetrailer, mens sidstnævnte blev kørt til tjek på Herlev hospital. Personerne i bilen slap med forskrækkelsen samt nogle få skader på bilen.

Publiceret 09 January 2018 12:15

SENESTE TV