Årets Kliniksted Hovedstaden ligger i Gentofte

Sygeplejestuderende hædrer praktiksted på Gentofte Hospital

På øre-næse-hals-sengeafsnittet 311 på Gentofte Hospital gør de kliniske vejledere og de øvrige ansatte meget ud af at forberede de studerende til praktikken, vejlede de studerende og inkludere forskelle fagligheder.
Derfor modtog de forleden prisen som Årets Kliniksted. En pris, som sygepleje- studerende uddeler til de praktiksteder, som kan noget helt særligt.
Det er sjette gang, at de sygeplejestuderende uddeler prisen, og med 119 kliniksteder indstillet blev der i år slået rekord. Det er dog kun et enkelt kliniksted i hver region, som kan få den fornemme titel.
Det er de sygeplejestuderende, som på opfordring af Sygeplejerstuderendes Landssammenslutning indstiller de kliniksteder, de mener, fortjener titlen som Årets Kliniksted. En jury udvælger derefter to kliniksteder fra hver region, som de studerende kan stemme på.
De 10 finalister er alle valgt ud fra, at det er steder med fokus på det gode samarbejde mellem de studerende og de kliniske vejledere.
Efter udvælgelsen har de studerende haft mulighed for at stemme via en SMS-afstemning, der afgør, hvem der bliver den endelige vinder.
jb

Publiceret 10 January 2018 10:00

SENESTE TV