Fra venstre ses Tina Vestergaard ved siden af kokken Danveer Singh og forrest Simran Arora. Det er de nye ansigter, man vil møde på Strandvejen 132.

Fra venstre ses Tina Vestergaard ved siden af kokken Danveer Singh og forrest Simran Arora. Det er de nye ansigter, man vil møde på Strandvejen 132.

Nyt spisested:

Namasté fra Strandvejen

Et nyt indiske spisested er åbnet på Strandvejen, hvor både den liflige duft af tandoori-naan og den hyggelige indretning lokker

Af
Af Kathrine Albrechtsen

Efter 10 år valgte 'Franco Delicatezze' at lukke. Den nyhed er ikke kommet alle kunder for øre, som derfor spærrer øjnene op, når de træder ind i lokalet på Strandvejen 132.

Her bliver de nemlig mødt af nye ansigter, eksotiske madretter og hyggelig indretning. For i december skiftede Tina Vestergaard og Simran Arora det italienske køkken ud med det nordindiske, da de åbnede Namasté, som er restaurant og take away.

Tina Vestergaard, som er uddannet klinisk diætist og har mange års serviceerfaring som stewardesse i SAS, har sammen med Simran Arora længe været på udkig efter et lokale til et nyt madsted i Hellerup.

“Jeg ønskede at åbne et lille intimt spisested, som var uformelt, men med højt serviceniveau. I starten ville jeg have et grønt køkken, men så talte jeg med Simran, som jeg har kendt i mange år, og så blev det i stedet indisk,” siger Tina Vestergaard, som også er kvinden bag indretningen.

“Vi tilbyder både take away, og så har vi indrettet et hyggeligt område til folk, som vil spise her. Faktisk oplever jeg ofte, at folk kommer for at hente take away, men så vælger at slå sig ned. Den gode mad og hyggelig indretning er kvaliteter, som går hånd i hånd,” siger hun.

Speciale i tandoori-nan

Tina Vestergaard har fået en samarbejdspartner med god organisatorisk erfaring.

Simran Arora, der som 6-årig kom til Danmark fra Indien, kører allerede de to indiske restauranter India Royal i Lyngby og Søborg.

Men Namasté er sin egen.

“Vi har installeret en tandoori-ovn i køkkenet,” fortæller Simran Arora stolt, som har hentet en indisk kok ind med speciale i tandoori-naan.

“Det kræver en særlig teknik at lave naanbrød, så det bliver sprødt og godt. Vores kok Danveer, som har 20 års erfaring fra et hotel i Indien, ved, hvordan naan skal laves og hvordan maden skal smage. Lige som, hvis du var i Indien, eller nej, endnu bedre,” siger Simran Arora og griner.

Og det kræver også sin indiske kok i køkkenet at tilfredsstille de kræsne ganer på Strandvejen, hvor en stor del har været forbi Indien. Det er Tina Vestergaard og Simran Arora enige om.

“Men vi er blevet taget rigtig godt imod,” fortæller de, hvilket også passer til navnet.

“Namasté betyder goddag og farvel på indisk, men inden for yoga er det også et meget favnende begreb,” fortæller Tina Vestergaard.

Publiceret 21 March 2018 15:00

SENESTE TV