Politirapporten:

Ugen der gik

Mandag 7. maj

Indbrud i villa på Bjerrelide, hvor alarmen gik, da soveværelsesvinduet blev brudt op. Formentlig af den årsag valgte tyven at stikke af. Tomhændet.

Indbrud i villa på Søndersøvej, hvor der blev brækket et soveværelsesvindue på 1. sal op. Der blev formentlig intet stjålet.

Indbrud i stuelejlighed i Blidahpark kl. 01.15, hvor tyven kom ind ved at afliste ruden i altandøren. Beboeren, en 71-årig kvinde, var dog hjemme, og hun råbte tyven an, hvilket fik ham til at stikke af. Tyven var 165-170 cm høj, almindelig af bygning og var bl.a. iført en mørk hættetrøje.

LÆS OGSÅ: 14-årig dreng stukket ned i Dyrehaven

Tirsdag 8. maj

På Tjørnestien fik en sort VW Shraan knust højre forreste rude og stjålet indbygget navigationsanlæg samt cd-afspiller.

På Østerkildevej blev et mistænkeligt forhold anmeldt kl. 10.45. Anmelderen opdagede en person, som stod inde i hendes have og pillede ved hendes el-cykel. Hun rettede kontakt til ham, men han svarede ikke, men gik hurtigt fra stedet. Manden beskrives som dansk/østeuropæisk, 20-30 år, 180 cm. Han var spinkel af bygning, havde hvid hudfarve og var kronraget. Han var iført grå/blå hættejakke og lysegrå shorts.

På Maltegårdsvej kl. 10.40 hørte anmelder en rude blive knust i nabohuset og løb ind i haven til huset. Her løb en person fra, som naboen råbte efter. Men manden havde en genstand i hånden, så anmelder turde ikke stoppe ham. Der var tale om en mand, dansk af udseende, 35-45 år, 170 cm, spinkel, hvid hudfarve og lyst kort hår, meget hulkindet. Han bar en blå vinterjakke og cowboybukser. Han havde ikke nået at stjæle noget.

På Strandvejen i Klampenborg var der indbrud, hvor en rude blev knust i en terrassedør. Intet overblik over det stjålne.

På Jahnsensvej kl. 12.06 overraskede en 51-årig kvinde en tyv i sit hus. Hun forsøgte at holde fast i ham, men han rev sig løs og undløb fra stedet via terrassen, som han var kommet ind af. Manden var 35-40 år, 170 cm, almindelig af bygning, hvid hudfarve. Han var iført grå kasket, jakke og shorts. Patruljer blev sendt ud for at lede efter ham, men lykkedes ikke at finde ham.

Indbrud i villa på Bernstorfflund Allé, hvor to vinduer blev opbrudt. Endnu intet overblik, men smykker blev i hvert fald stjålet.

På Nybrovej opdagede en mand, at hans Fiat Punto var blevet brudt op, da han ikke kunne låse bilen op, fordi låsen var ødelagt. Fra bilens baggagrum var en rygsæk med en Macbook Pro med sort cover stjålet.

På Svalevej blev en mistænkelig rød varebil med bulgarske nummerplader set køre rundt og kigge ind i folks haver.

Indbrud i villa på Bernstorfflund Allé kl. 03.21. Intet overblik over det stjålne.

Indbrud på Eivindsvej, hvor et kældervindue blev opbrudt med en spade fra haven. Ud fra overvågning har man et signalement af tyven; en mand på 185-190 cm, dansk af udseende, kraftig bygget, som var iført en sølvgrå jakke, mørkeblå jeans.

En gruppe på otte drenge havde ved 20-tiden spillet fodbold og hørt musik ved Hellerup Skole. Det generede imidlertid en mand fra en nærliggende lejlighed, som bad drengene om at skrue ned. Det ønske efterkom drengene, men manden var alligevel ikke tilfreds og bad dem om helt at slukke for musikken. Det ville drengene ikke, hvilket fik manden til at slå, skubbe og sparke ud efter drengene, hvorved en af dem blev ramt af manden i brystet. Manden beskrives som 60 år, 180 cm høj, kraftig af bygning med kort, gråt hår. Han var iført grøn t-shirt, blå jeans og brune sejlersko.

Onsdag 9. maj

Kl. 8.10 modtog politiet en anmeldelse om, at en rød kassevogn kørte rundt på vejen, og at personer steg ud af den for at kigge ind ad folks vinduer.

Nordsjællands Politi advarer borgere imod svindlere, der sælger ting og sager gennem Den Blå Avis. Der har blandt andet været en sag om en 20-årig mand fra Charlottenlund, som havde købt to billetter til Roskilde Festival for 4.200 kroner. Efter pengeoverførslen var det meningen, at sælger skulle sende billetterne per mail, men de kom aldrig.

Indbrud i hvid varebil, der holdt parkeret på Ordrup Jagtvej mellem tirsdag eftermiddag og onsdag morgen. En bagrude var blevet knust, og værktøj blev stjålet.

På samme adresse på Ordrup Jagtvej brød ukendte gerningsmænd ind i et værksted. De var hoppet over en stor jernlåge og havde brudt hovedødren op. Der er i skrivende stund ikke noget overblik over, hvad der blev stjålet.

Indbrud i villa på Berlingsbakke. Her kom tyvene ind gennem en havedør, der ledte ind til et soveværelse. Herefter bevægede de sig rundt i hele huset, smadrede et keramisk komfur og åbnede en masse skuffer. Der er i skrivende stund ikke noget overblik over, hvad der blev stjålet fra stedet.

Indbrud i villa på Ericavej. Et vindue blev brudt op, og der blev stjålet smykker og forskellige former for valuta.

Anmeldelse om lommetyveri. På en togtur fra Gentofte Station til Vesterport forsvandt en pung fra en 68-årig mands baglomme. Den indeholdt angiveligt 7.000 kroner og et kørekort.

Torsdag 10. maj

Tyveri fra en Citroën Berlingo, der holdt parkeret på Strandvejen. Gerningsmændene kom ind i bilen ved at brænde noget plastik i stykker ved bagvinduet. Der blev stjålet 110 euro, et par Rayban-briller, en mp3-afspiller, et kamera af mærket Canon med tilhørende 35 mm linse og et 32 GB memory card samt fem pakker cigaretter af mærket Camel. Alt sammen vurderet til en samlet værdi af 11.900 kr.

Tyveri fra en BMW på Bernstoffsvej. Forreste siderude blev knust, og det integrerede navigationssystem plus airbag og radio blev stjålet.

Nordsjællands Politi modtog torsdag anmeldelser om, at der gik to udenlandske mænd rundt på Vesterbyvej og Horsevej og tilbød at udføre flisebelægningsarbejde. Begge mænd talte britisk. Den ene var en mand på mellem 25-30 år, 170-180 cm høj og almindelig af bygning. Han havde mørkt, mellemlangt tilbagestrøget hår og var iført sorte jeans og en flerfarvet stribet t-shirt. Den anden mand beskrives som samme alder, 175-180 cm høj og almindelig af bygning. Han havde højre arm i gips, bar blå jeans og gik rundt med en mappe. Politiet mener, at der kan være tale om de berygtede fuphåndværkere.

Fredag 11. maj

Tyveri fra personbil på Skovvej, hvor en BMW 3 fik knust et skråvindue. Bilens navigationsanlæg blev stjålet.

Beboerne i en villa på Frederikkevej vågnede midt om natten til lyden af et kæmpe brag. Det viste sig, at ukendte vandaler havde sprængt husets postkasse i luften, formentlig med et kraftigt kanonslag.

Indbrud i villa på Lemchesvej, hvor der blev knust et vindue ind til soveværelset. Der blev stjålet smykker.

Flere indbrud i villaer på Sagaparken. Det ene sted var der ikke overblik over det stjålne, det andet sted kunne de konstatere, at der bl.a. var stjålet smykker.

Indbrud i villa på Tøntoftevej, hvor der blev knust en rude i terrassedøren. Der blev stjålet 1.000 kr. i mønter fra en skål samt smykker.

Lørdag 12. maj

Indbrud i forretning på Ordrupvej, hvor der blev stjålet 3.000 kr. fra kasseapparatet. Der er videoovervågning i butikken, så politiet har overvågningsbilleder til brug for den videre efterforskning.

Hærværk på Hans Bruuns Vej, hvor et vindue på 40x160 cm blev knust med ukendt genstand.

Tyveri fra personbil på Anchersvej, hvor en BMW blev brudt op på ukendt vis. Bilens navigationsanlæg blev stjålet.

Søndag 13. maj

Tyveri fra personbil på Bernstorffsvej, hvor ruden blev knust på en sølvgrå Renault Kadjar. Der blev stjålet en Gucci-håndtaske, husnøgler, en amerikansk mobiltelefon, 5.500 kr. i kontanter, en slipsenål samt manchetknapper.

En 44-årig mand fra Charlottenlund opdagede kl. 14.41, at et mistænkeligt par stod og rodede i en indkøbspose på hans cykel, mens han selv sad på en café. Da han råbte dem an, var de ikke syndeligt venligtsindede. Manden var 170 cm høj, 30-35 år og var iført en hvid t-shirt med skriften Prada. Kvinden var også 30-35 år og var iført en sort t-shirt med cowboyshorts.

Tyveri fra personbil på Dyrehavevej, hvor en Mercedes fik knust bagruden. Der blev tilsyneladende ikke stjålet noget.

Indbrud i villa på Hovmarksvej, hvor et vindue blev brudt op med koben. Der blev stjålet et ukendt beløb i kontanter, diverse smykker, flere dyre ure, manchetknapper og sølvbestik.

Indbrud i villa på Ny Ordrup Sideallé kl. 20.55, hvor beboerne overraskede tyven, som derfor stak af i retning mod Exnersvej. Tyven var dansk og talte med københavnsk accent, han var 35-40 år og ikke over 178 cm. Han var spinkel til almindelig af bygning, havde kort, mørkt hår og var iført mørkt tøj. Han bar på en vaskekurv.

Tyveri fra en personbil på Kildeskovsvej, hvor fire fælge blev stjålet fra en Mercedes, Fælgene blev senere fundet.

Publiceret 16 May 2018 08:00