En vanligt godt spillende anfører, Oliver Østgaard, lagde mange gode afleveringer, der dog lige manglede en skarpretter som modtager. Arkivfoto: Ole Tradsborg

En vanligt godt spillende anfører, Oliver Østgaard, lagde mange gode afleveringer, der dog lige manglede en skarpretter som modtager. Arkivfoto: Ole Tradsborg

Nulløsning i Nymosen

Trods overvægt i spil og chancer fik GVI ikke slået kapital af anstrengelserne og måtte dermed se forfølgerne rykkere tættere på i toppen af rækken

Af
Ole Tradsborg

Det var et yderst formstærkt B1908-mandskab, der lørdag mødte til kamp i Nymosen. Men GVI havde ikke tænkt sig at give ved dørene, og der blev åbnet fra start med gode chancer.

Faktisk allerede i kampens første minut viste sig en stor mulighed, men Jimmy Mayasis afslutning gik forbi mål. Som halvlegen skred frem, fik gæsterne efterhånden bedre fat i den fysisk betonede kamp, der bl.a. rummede en masse fight på banens midte.

Halvlegen rummede overtag til GVI, anført af en godt spillende anfører Oliver Østgaard, der gang på gang slog giftige indlæg, hvor lige det sidste dog manglede.

Dermed ingen mål før pausen, og naturligt lagde GVI derfor i de sidste 45 minutter mere pres på for at hive de tre point hjem.

Den største chance fik Simon Raahave fem minutter før tid, hvor han kom uden om den gæstende 8'er-keeper Jakob S. Jensen, men en forsvarsspiller fik desværre afværget situationen.

Dermed endte det, som det begyndte. Og det var værst for GVI, der senere lørdag erfarede, at de nærmeste forfølgere fra Vanløse havde vundet over Skjold Birkerød. Dermed er topstriden igen helt åben, nu hvor GVI kun har et enkelt point i forspring til Vanløse og AB Tårnby, der indtager pladserne lige under GVI.

En sejr lørdag ude mod Fremad Valby er derfor et uomtvisteligt krav til GVI, hvis ikke duksepladsen skal mistes.

Publiceret 22 May 2018 16:00

SENESTE TV