Politirapporten:

Tyverier fra biler fortsætter

Mandag 4. juni

Indbrud i lejlighed på Morescosvej, hvor døren blev opbrudt på ukendt vis. Intet overblik over det stjålne.

Tirsdag 5. juni

Tyveri fra villa på Ordrupvej, hvor der blev stjålet to udendørs PH-lamper i kobber.

Onsdag 6. juni

En VW Passat parkeret på Hjemmevej fik i de sene aften- eller nattetimer knust en rude, og bilens kombinerede musik- og navigationsanlæg blev stjålet.

Det samme overgik en VW Passat parkeret på Almindingen også i løbet af natten, så det har formentlig været samme gerningsmand.

Politiet fik flere anmeldelser om en nydeligt klædt mand, der bl.a. på Hellerupvej tilbød folk, at de kunne købe Armani-jakker til en yderst favorabel pris. Politiet minder om, at manden, der kører rundt i en hvid Mercedes, er en notorisk bondefanger, som man skal holde sig langt væk fra.

Tricktyveri på Nybrovej, hvor en 57-årig kvinde fra Gilleleje blev snydt af en mand, der spurgte hende, om hun kunne indtaste adressen på lufthavnen på hans telefon. Mens kvinden forsøgte at hjælpe ham, stjal han hendes dankort, som han efterfølgende hævede både kroner og euro på. Manden talte engelsk, var sydeuropæisk af udseende, 40-50 år, 170-175 cm høj og kraftig af bygning. Han havde kort, sort hår.

Færdselsuheld i krydset af Skovgårdsvej og Klampenborgvej kl. 17.41. En 70-årig kvindelig bilist overså en 64-årig mandlig cyklist, da hun skulle svinge til venstre ad Skovgårdsvej. Manden røg af cyklen og fik diverse hudafskrabninger.

Tyveri fra personbil på IKEA's parkeringsplads på Nybrovej, hvor der blev stjålet en MacBook Air fra en Citroën C1, der samtidig fik låsen ødelagt.

Tyveri fra en række personbiler parkeret tæt på det tidligere Danmarks Akvarium på Jægersborg Allé. Det gik ud over tre Mercedeser, en VW Up, en Peugeot 307 og en BMW. Der blev bl.a. stjålet flere Tiger of Sweden-tasker, en sort iPad, en pung med kørekort og personlige papirer, en bærbar pc af mærket Lenovo samt et sæt bilnøgler.

Torsdag 7. juni

På Dyrehavevej var der indbrud i en Volvo V50, der fik stjålet en guitar, en Macbook og toiletsager.

En Peugeot, der holdt på p-pladsen ved Danmarks Akvarium, fik knust en trekantsrude og fjernet fra kabinen en telefon og solbriller.

Fredag 8. juni

Fredag aften kl. 20.25 blev politiet kaldt ud til Dyrehavsbakken, hvor seks drenge fra Birkerød i alderen 10 til 12 år angiveligt havde chikaneret en gruppe svenske børn, hvilket havde kulmineret med, at en 12-årig svensk pige blev sparket i maven. Politiet tilbageholdt drengene og kontaktede deres forældre. Herefter blev de bedt om at forlade Bakken.

Lørdag 9. juni

Indbrud i lejlighed i Blidahpark. Et køkkenvindue blev knust, og smykker, sølvbestik, sølvfade og en 20 cm høj sparebøsse i ler, der forestillede Winston Churchill, blev stjålet.

Muligt tricktyveri i stuelejlighed på Skjoldagervej. En mand iført en mørk kasket og en gråmeleret t-shirt ringede på døren til en 93-årig kvinde og sagde, at han kom fra kommunen for at give hende ny rollator. Kvinden lukkede ham derpå ind i lejligheden. Senere modtog politiet en anmeldelse om, at manden havde haft andre hensigter, men der er ikke noget overblik over, hvad der blev stjålet fra lejligheden.

Søndag 10. juni

Indbrud i villa på Egetoften natten mellem søndag og mandag. Husets overvågningskamera fangede en mand, som var spinkel af bygning og iført en kasket og sportstøj. Videoen viser, at manden rakte sin hånd ind ad et åbent stuevindue og tog en trådløs musikhøjtaler fra vindueskarmen. Herefter åbnede han den ulåste hoveddør, men i stedet for at gå ind, forlod han stedet.

Indbrud på Tranevænget. Her blev der knust en rude med en to kg tung sten, og der blev stjålet smykker.

Indbrud på Kildeskovsvej. Gerningsmanden kom ind ved at bore huller omkring håndtaget på et vindue. Der blev stjålet tasker med telefoner.

Publiceret 12 June 2018 17:00