Politirapporten: Indbrud, tricktyveri og slåskamp på Skovriderkroen

Mandag 2. juli

  Fra en bil, som holdt parkeret på L.E. Bruuns Vej blev der mellem kl. 12 og 15.30 stjålet en mobiltelefon samt en pung med kontanter og diverse betalingskort.

  En BMW 520D, der holdt på Lindegårdsvej, fik natten til mandag knust en trekantsrude og stjålet rat, instrumentpanel, joystick til radio og GPS.

  En Porsche Cayenne, der holdt på Ole Bruuns Vej, fik natten til mandag stjålet begge forlygter.

  Et mistænkeligt forhold blev anmeldt kl. 14.41 fra Tagestorp, hvor en mand gik ind i haverne på vejen. Han var ikke-etnisk dansk, 50-55 år, almindelig af bygning, hvid hudfarve og skaldet på issen samt bar en ruskindsfrakke.

  På Hans Bekkevolds Alle i tidsrummet fra kl. 10-10.30 blev der stjålet en grå Peugeot 207 med en irsk lysebrun terrier i bilen. Bil og hund blev dog fundet igen kl. 12.37 udenfor politikredsen.

Tirsdag 3. juli

  Tyveri fra personbil på Almindingen, hvor en sort BMW 530 fik knust en trekantsrude i passagersiden. Der blev stjålet airbag, rat, midterkonsol, displayet ved frontpanelet samt en Mulberry-taske med iPad.

  Tyveri fra personbil på Munkegårdsvej, hvor en sølvgrå BMW i 4-serien fik stjålet sit rat.

  Tyveri fra personbil på Carl Baggers Allé, hvor den ene trekantsrude i en mørkegrå BMW 530 blev knust. Der blev stjålet et sportsrat og elektronik midterkonsollet.

  Indbrud i kontor på Tuborg Boulevard. Døren til receptionen blev opbrudt, hvorefter der blev stjålet flere designermøbler. På overvågningsvideoen kan man se, at der var to gerningsmænd.

  Færdselsuheld i krydset af Tuborgvej og Bernstorffsvej. En 26-årig mandlig bilist fra Greve kørte over for rødt og påkørte derved en 62-årig mandlig bilist fra Brønshøj. Der skete kun materiel skade.

  En 63-årig mand anmeldte kl. 16.29, at han tidligere på dagen havde været udsat for tricktyveri. Han havde været i nogle butikker på Søborg Hovedgade, og da han kom hjem til sin bopæl, opdagede han, at hans pung var væk. Han kontaktede derefter butikkerne, han havde været i, men pungen var ikke blevet fundet, så manden ville derfor spærre sine betalingskort via sin netbank. Da manden loggede ind i sin netbank, kunne han se, at der var blevet hævet store kontantbeløb i flere hæveautomater, så en eller flere tricktyve har altså afluret mandens pin-kode, hvorefter de har stjålet hans pung og misbrugt hans betalingskort.

  En patrulje blev kl. 23.27 sendt til Anemonevej, hvor en studenterfest spillede for høj musik. Betjentene på stedet fik dæmpet musikken og skrevet i en del studenterhuer, inden nattens vagt fortsatte. Nordsjællands Politi opfordrer de nyudklækkede studenter - samt alle andre med sommerferie - til at huske på, at nogen stadig skal op på arbejde og lignende.

  Indbrud i villa på Strandvejen i Klampenborg, hvor hoveddøren blev opbrudt. Foreløbig uvist, hvad der blev stjålet.

  Klokken 00.07 sparkede en ukendt mand højre sidespejl af en parkeret Opel Astra, som han lige havde påkørt på Strandvejen i Hellerup. Manden beskrives som 25-30 år, dansk af udseende, han talte dansk, var 185-190 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden og havde brunt, kort hår. Han var iført lyse shorts og lys t-shirt. Han kørte efterfølgende fra stedet i en bil fra DriveNow, en sølvgrå BMW med registreringsnummeret BZ 48 744.

Onsdag 4. juli

  Tyveri fra personbil på Kildekovsvej, hvor en mørkegrå BMW 530 fik knust en trekantsrude i passagersiden. Der blev stjålet et rat og et cover til gearkassen, værdier for ca. 30.000 kr.

  Tyveri fra personbil på Erichsensvej, hvor det gik ud over en sort BMW 320d. Den fik stjålet både rat, midterkonsol og navigationsanlæg.

  Tyveri fra personbil på Vangedevej, hvor en sort Porsche Panamera Turbo fik stjålet begge forlygter.

  Politiet fik kl. 18.30 en anmeldelse om, at fire berusede mænd antastede unge kvinder på Onsgårdsvej. Da polititiet kom til stedet, viste det sig, at en af mændene, en 30-årig mand fra Polen, var så beruset, at betjentene måtte tage ham med i detentionen.

  Indbrud i lejlighed på Tranegårdsvej, hvor hoveddøren blev opbrudt, muligvis med en skruetrækker. Uvist om der blev stjålet noget.

  En 40-årig mandlig bilist fra Hedehusene blev standset i sin varebil kl. 00.50 på Klampenborgvej. Han viste sig at være skyldig i to forseelser. Den ene var, at han var påvirket af cannabis, og den anden var, at han kørte, for han har tidligere fået frakendt sin førerret.

  En 20-årig mandlig bilist fra København N blev kl. 03.24 standset, da han kom kørende på Strandvejen ved Aurehøjvej. En alkometertest viste, at hans promille var højere end den tilladte, så han blev taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal vise hans nøjagtige promille.

Torsdag 5. juli

  Indbrud i villa på Hellerupgårdvej, hvor det lykkedes en listetyv at bevæge sig rundt i villaen natten til torsdag, mens familien lå og sov. Der var endnu ikke noget overblik over det stjålne, da indbruddet blev anmeldt.

  Fra en villa på Skovvej er der stjålet en PH-kobberlampe fra husmuren ved villaens indgangsparti.

Fredag 6. juli

  På Skovbrinken fra fredag til lørdag fik en villa stjålet sine to udendørs PH kobberlamper til en værdi af 40.000 kr.

  Indbrud i stuelejlighed i Blidahpark sket i tidsrummet fra onsdag til fredag, hvor tyven formentligt havde brugt skovle og spader til at bryde ind med. Her blev bl.a. stjålet sølvtøjsbestik til 24 personer, smykker med diamanter og jubilæumsmønt.

  På Kildeskovsvej fik en villa også stjålet en PH kobberlampe.

  Politiet blev sendt ud til uro og uorden på Skovriderkoen lørdag nat kl. 02.25. En tjener ringede og ville have hjælp til at lukke festen. Et selskab på 40-50 personer kastede med møbler og var i slagsmål. Alle gæster var ude kl. 03.35, mens en 21-årig kvinde blev sendt med ambulance på hospitalet til udpumpning.

Lørdag 7. juli

  Brand i træt ved Skovriderkroen. Lørdag kl. 06.58 opdagede en anmelder, at et stort hult træ brændte indvendigt med store flammer. Træet blev slukket, men man besluttede sig for at fælde træet, da det var blevet meget ustabilt af ilden.

  På Bellevue Strand var en russisk mand så fuld og aggressiv over for strandens unge piger, at politiet blev tilkaldt til stedet kl. 17.05. Manden beskrives som mellem 35-40 år, 175 cm, hvid i huden, iført en blå t-shirt med hvid skrift, grålige shorts og sorte solbriller. Politiet kom ud, men fik ikke fat i ham.

  Mistænkeligt forhold ved Femvejen kl. 00.05, hvor en mand angiveligt havde fået bank og smidt ud af en taxa. En ambulance var på vej til stedet, men da man kom frem, mødte politiet en 41-årig mand fra Østerbro, der havde mindre hudafskrabninger og var så beruset, at han ikke kunne snakke. Han blev sendt hjem.

  Indbrud i Blidapark som blev anmeldt af en nabo kl. 23.58.

Søndag 8. juli

  En rød Tesla model S, der holdt på Lemchesvej, fik natten til søndag knust højre siderude med ukendt genstand. Tyven havde efterladt blodspor på ruden, men umiddelbart blev der ikke stjålet noget.

  Indbrud i villa på Eivindsvej kl. 12.10, hvor tyven kom ind via et knust kældervindue, men blev overrasket over alarmen og smuttede igen.

  Tyveri fra en sort Suzuki Swift der holdt på Onsgårds Tværvej natten til søndag. Fra bagagerummet blev stjålet tøj, mobiltelefon og hårtørrer og fra bilens bagsæde en sportstaske samt en GPS, en hattehylde, solbriller og læsebriller.

  På Henningsens Alle havde en Nissan Qashqai fået buler på tag og kølerhjelm.

Publiceret 09 July 2018 18:00

SENESTE TV