Foto af den tiende og sidste unge mand, som politiet mangler at få ind til afhøring vedrørende knivstikkeriet den 14. maj nær Bakken, hvor en 14-årig dreng blev stukket to gange. Foto: Nordsjællands Politi

Foto af den tiende og sidste unge mand, som politiet mangler at få ind til afhøring vedrørende knivstikkeriet den 14. maj nær Bakken, hvor en 14-årig dreng blev stukket to gange. Foto: Nordsjællands Politi

Ung mand fra knivstikkeri nær Bakken stadig ikke fundet

Nordsjællands Politi mangler at få fat i den sidste person fra knivstikkeriet i Dyrehaven, hvor en 14-årig blev stukket to gange

Den 8. juni efterlyste Nordsjællands Politi ti unge mænd, der muligvis var relevante for efterforskningen af et overfald begået i Dyrehaven nær Bakken den 14. maj, hvor en 14-årig dreng blev stukket to gange med en kniv.

Efterlysningen førte først til over 100 tip og sidenhen til, at ni ud af de ti efterlyste unge mænd blev identificeret og afhørt, ligesom der også blev anholdt en person, som nu sidder varetægtsfængslet, sigtet for at have ført kniven.

En enkelt person fra efterlysningen er dog endnu ikke identificeret, og Nordsjællands Politi efterlyser ham derfor på ny, skriver de i en pressemeddelelse.

"Jeg kan ikke gå i detaljer om, hvorfor han er interessant for sagen, men han er en, vi meget gerne vil tale med. Derfor opfordrer jeg alle med viden om hans identitet til at kontakte politiet, og skulle han selv se denne efterlysning, kan jeg kun tilskynde ham til at henvende sig til os hurtigst muligt," fortæller politikommissær Klaus Madsen fra Nordsjællands Politi.

Signalement af efterlyste

Signalementet på den efterlyste lyder; mand, mellemøstlig af udseende, 15-17 år, almindelig af bygning, sort hår og iført hvid t-shirt, sort jakke/windbreaker med hvidt ved håndleddet, sorte shorts med hvide snører samt hvide sko.

Selvom der allerede er indløbet mange tip, tror Klaus Madsen stadig på, at der er nogen, som har viden om identiteten på den tiende unge mand fra gruppen.

"Vi har modtaget enormt mange tip, hvilket vi er ekstremt glade og taknemmelige for, men måske der sidder en eller flere personer derude, som ikke har kontaktet os, fordi de forventede, at nogle andre nok havde ringet ind og fortalt os om netop hans identitet. Jeg tror derfor på, at der er nogen, som ved, hvem han er, og dem vil vi naturligvis meget gerne høre fra," slutter Klaus Madsen.

Har du viden om identiteten på den efterlyste, kan du kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

Publiceret 17 July 2018 10:00