Foto: Thomas Lekfeldt / Ritzau Scanpix

Efter sygemelding: Ulf Pilgaard er tilbage i Cirkusrevyen

Ulf Pilgaard er frisk igen efter tre ugers sygdom

Af
Jacob Nielsen

I tre uger har den 77-årige Ulf Pilgaard været sygemeldt fra årets Cirkusrevy på Bakken, men nu er revystjernen frisk igen og tilbage på scenen, oplyser direktør for Cirkusrevyen, Torben ’Træsko’ Pedersen, som er glad for, at Pilgaard er tilbage.

I Pilgaards fravær sprang Henrik Koefoed med kun få dages varsel til, og meldingen er, at publikum har taget godt imod den måde, han har udfyldt den velkendte og elskede revystjernes numre på.

"Henrik har været en eminent hjælp for os. Han er super dygtig og professionel – og en rigtig flink fyr. Det var simpelt hen bare fantastisk, at han kunne træde til med så kort varsel," siger instruktør og skuespiller Lisbet Dahl, som dog også er begejstret over, at hendes mangeårige revypartner er frisk.

"Det er vidunderligt at have Ulf tilbage på holdet – og vi er ikke mindst glade for, at han er blevet frisk og har det godt igen," siger Lisbet Dahl.

Cirkusrevyen spiller på Bakken til og med fredag den 31. august og i Aalborg Kongres & Kulturcenter fra den 5. – 9. september.

Publiceret 01 August 2018 12:49