De brugte skoletasker kan få nyt liv via genbrugsbutikkerne. Modelfoto: Louise Dyring Mbae / Red Barnet

Skoletaskerne kan få nyt liv via genbrugsbutikkerne. Modelfoto: Louise Dyring Mbae/Red Barnet

Udsatte børn får brugte skoletasker fra Hellerup

Kan afleveres til 10. september i Arnold Busck på Strandvejen

Sommerferien er ved at være forbi, og for de fleste børn er det tid til at finde skoletasken frem igen – eller måske købe en ny. Men for udsatte og trængte børnefamilier kan det være svært at finde penge og overskud til det. Derfor gentager Arnold Busck og Red Barnet sidste års succes med at indsamle brugte skoletasker til glæde for udsatte børn.

Fra i dag kan man derfor igen aflevere sin brugte skoletaske i Arnold Busck-butikken på Strandvejen i Hellerup, der donerer de indsamlede tasker til Red Barnets børnegenbrugsbutikker, som sælger taskerne billigt til fordel for Red Barnets arbejde.

Læg en tegning med

I år vil det også være muligt at lægge en hilsen eller tegning i skoletasken til den nye ejer af tasken. På den måde kommer Red Barnets genbrugsslogan 'barn til barn' for alvor til sin ret, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Sidste år var der flere børn, der havde lagt en hilsen i skoletasken til det barn, som skulle overtage den. Den mulighed får alle børn nu i et særligt indrettet tegnehjørne i Arnold Buscks butik i Hellerup.

Sidste år samlede Arnold Busck og Red Barnet 1.147 skoletasker ind. 48 brugte skoletasker blev indleveret i butikken i Hellerup. jesl

Publiceret 10 August 2018 11:33