Alternativets leder Uffe Elbæk besøger Gentofte onsdag den 22. august kl. 17. Foto: Asger Ladefoged / Ritzau Scanpix

Alternativets leder Uffe Elbæk besøger Gentofte onsdag den 22. august kl. 17. Foto: Asger Ladefoged / Ritzau Scanpix Scanpix Denmark

Uffe Elbæk besøger lokale partirødder

Man kan komme ud at gå med Alternativets nyslåede statsministerkandidat i Charlottenlund Skov

Af
Jesper Bjørn Larsen

Alternativets leder Uffe Elbæk erklærede for nylig, at han ved næste folketingsvalg vil gå efter at blive landets næste statsminister.

Den ambition - og meget andet - kan man spørge ind til, når han for første gang besøger Alternativet Gentofte onsdag 22. august kl. 17-18.30.

Her får medlemmer og andre interesserede fra både Gentofte og Lyngby mulighed for en dialog med Alternativets statsministerkandidat om "politik, valg og hvordan rige kommuner skal bidrage til bæredygtig udvikling," som der står i pressemeddelelsen.

I stedet for et traditionelt siddende møde har den lokale afdeling af Alternativet valgt at invitere på en vandring i Charlottenlund Skov med efterfølgende debat på plænen bag det tidligere Danmarks Akvarium. Alle emner er velkomne, man byder bare ind.

Deltagerne mødes kl. 17 på parkeringspladsen bag Charlottenlund Station, ud for indgangen til Forstbotanisk Have. Derfra går turen i skoven, så tag tøj på der passer til vejret og et tæppe med, du kan sidde på i skoven. Der er en plan B, hvis det styrtregner.

Tilmelding er ikke nødvendig, men hvis det styrtregner, så hold øje med Facebook-event, hvor arrangørerne vil melde ændringer.

Publiceret 17 August 2018 14:00

SENESTE TV