En gravemaskine kom til at skære en gasledning over onsdag formiddag på Mosegårdsvej. Foto: Bjørn Nielsen, www.bpln.dk

En gravemaskine kom til at skære en gasledning over onsdag formiddag på Mosegårdsvej. Foto: Bjørn Nielsen, www.bpln.dk

Politirapporten: Tyv snuppede taske fra 78-årig midt på gaden

Mandag 10. september

  Ingen poster.

Tirsdag 11. september

  En 78-årig kvinde fra Hellerup blev ved 15-tiden bestjålet på Strandvejen, da en mand kom løbende bagfra og stjal den taske, der lå i hendes indkøbstrolley. I tasken var kvindens nøgler, en mobiltelefon og en pung med sundhedskort, kørekort, kontanter samt to billetkort til Rørvig-færgen. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 175 cm høj, spinkel af bygning og iført grå hættetrøje og mørke bukser.

  En 85-årig mand fra Charlottenlund mistede sin pung og nøgler, da han mellem kl. 16.30 og 17.30 var til træning i Kildeshovshallen. Han havde hængt sin jakke og sat sin taske i en af hallerne, og da han var færdig med sin træning, opdagede han, at han havde fået stjålet sine nøgler og en pung med diverse betalingskort, kontanter, sundhedskort samt diverse medlemskort.

  Tyveri fra personbil på Strandvejen, hvor en Ford Focus mellem kl. 18.30 og 21 fik stjålet en taske med en bærbar pc, en tablet, et udenlandsk pas og kørekort, et kontantbeløb i euro samt et betalingskort. Tyven knuste en rude i bilens højre bagdør for at få adgang.

Onsdag 12. september

  En 4 bar gasledning blev omkring kl. 10 overgravet på Mosegårdsvej i forbindelse med arbejde på stedet. Der var ingen fare ved overgravningen, men patruljer regulerede trafikken væk fra stedet under det efterfølgende arbejde med at reparere gasledningen.

Torsdag 13. september

  Klokken 21.08 anmeldte en far fra Klampenborg, at hans søn havde været alene hjemme tidligere på dagen omkring klokken 12, da det havde ringet på døren. Da sønnen åbnede døren, stod der ingen udenfor, men da han kom retur til stuen, stod der en mandsperson og kiggede rundt. Sønnen sagde 'hallo' til manden, der svarede på dansk ved at spørge efter et vejnavn, hvorefter han forsvandt fra stedet igen. Manden beskrives som mellemøstlig af udseende, ca. 40 år gammel, 170 cm høj og spinkel af bygning. Han var brun i huden og havde sort, kort hår. Han havde kun to tænder i overmunden og en i undermunden. Han talte dansk og var iført en blå bøllehat og runde sorte solbriller.

  Natten til fredag kl. 05.30 overraskede en anmelder en formodet mandlig indbrudstyv, der stod ved køkkendøren ved en bolig på Herredsvej. Han beskrives som 165-175 cm høj, almindelig af bygning, han var iført en sort hættetrøje og bar på en sort rygsæk.

Fredag 14. september

  Nordsjællands Politi har ikke offentliggjort nogen døgnrapport.

Lørdag 15. september

  Nordsjællands Politi har ikke offentliggjort noegn døgnrapport.

Søndag 17. september

  Ved et indbrud i en lejlighed i Blidahpark blev der mellem lørdag kl. 06 og søndag kl. 14 stjålet et herreur. Tyven kom ind ved at knuse en rude i en dør.

  Indbrud i villa på Mylius Erichsens Allé, hvor der blev stjålet kontanter. Det vides ikke med sikkerhed, hvordan tyven kom ind, men det er muligvis sket via en kælderdør.

Publiceret 18 September 2018 06:17