Politirapporten: Bil brød i brand

Mandag 1. oktober

  Kl. 13.07 ringede en kvinde og anmeldte, at der foregik noget mistænkeligt på Ørnegårdsvej ved Vandtårnet. Her gik en person rundt og kiggede ind i parkerede biler og forsøgte at låse cykler op på stedet. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 55-60 år, 180 cm høj og spinkel. Han havde brunt, mellemlangt hår og kørte på en hvid knallert med rødt og grønt forneden. Han var iført en sort knallerthjem, en sort vindjakke, sorte arbejdsbukser med lommer på siderne samt sorte sko.

Tirsdag 2. oktober

  Ingen poster.

Onsdag 3. oktober

  En 28-årig mor fik sig en kedelig overraskelse, da hun kom ud i sin opgang på Stolpevej og så, at hendes barnevogn, som havde stået fastlåst bag indgangsdøren, var blevet stjålet. Tyveriet skete mellem kl. 15 og 16.30.

  En 60-årig mand blev på Jægersborg Alle kl. 17.15 sigtet for at køre bil, selv om han var påvirket af alkohol og havde en promille over det tilladte. En blodprøve skal nu fastslå den nøjagtige promille.

Torsdag 4. oktober

  Et navigationsanlæg blev mellem onsdag kl. 12 og torsdag kl. 13.30 stjålet fra en VW Passat stationcar, som stod parkeret på Dalstrøget. Tyven skaffede sig adgang til bilen ved at afliste forruden i bilens passagerside.

Fredag 5. oktober

  Nordsjællands Politi har ikke offentliggjort nogen døgnrapport.

Lørdag 6. oktober

  Nordsjællands Politi har ikke offentliggjort nogen døgnrapport.

Søndag 7. oktober

  En bil brød klokken 01.46 natten til mandag i brand på Mosegårdsvej. Bilen skal nu undersøges nærmere for at se, om det er muligt at finde brandårsagen. Der er dog formentlig tale om en kortslutning i motorrummet.

  To mænd på henholdsvis 37 og 55 år blev kl. 04.50 mandag morgen anholdt, efter de havde forsøgt at stjæle kobber fra en byggeplads på Folkevej. De to mænd kørte fra stedet, men blev senere fundet af politiet og taget med på politistationen, hvor de skal afhøres. Efter redaktionens deadline blev de fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Lyngby.

Publiceret 09 October 2018 23:00

SENESTE TV