Jonas Høgh-Christensen (nummer to fra højre) sammen med Jonas Funk, Thorbjørn Schierup og Simon Østergaard fra KDY.

Jonas Høgh-Christensen (nummer to fra højre) sammen med Jonas Funk, Thorbjørn Schierup og Simon Østergaard fra KDY.

Tidligere OL-sejler vinder DM i Skovshoved

Jonas Høegh-Christensen fra KDY er med til at vinde J/70 DM

Den tidligere OL-sejler, Jonas Høgh-Christensen, vandt sammen med Jonas Funk, Thorbjørn Schierup og Simon Østergaard fra KDY det første officielle Danmarksmesterskab i J/70 ud for Skovshoved i weekenden i store DM-felt på 34 J/70-er.

Med 34 både på startlinjen ved J/70 klassens første DM var det både Danmarks største DM i en sportsbådsklasse og et af de største danske kølbådsmesterskaber. Og som bedste dansker på 2.-pladsen i DM Grundig Sailing Cup sikrede den tidligere OL-sejler sig sin første mesterskabsmedalje i kølbåd.

Det blev den svenske KSSS besætning med Oscar Lindquist vandt Grundig Sailing Cup stævnet meget overlegent med 19 point ned til de danske mestre og viste, at danskerne skal ”op i gear” for at kunne gøre sig gældende internationalt, men samtidig sejler de fleste danske både i klubbåde, som ikke helt har den standard en privatejet båd vil være i.

Stævnets nr. 3 var også en svensk besætning med skipper Martin Nilsson fra Hjuviks Bådklub.

Sølv og bronze til Hellerup-besætninger

Sølv og bronze blev vundet af to Hellerup-besætninger. Her gik sølvet til Bo Schulein, Peter Amundsen,, Ole Lindberg og Tor Malthe Andersen fra Hellerup Sejlklub. Mens bronze gik til Bo Bøje Pedersen, Joachim Ashenbrenner (KDY), Kristian Kviid, Christina Andersen, Tobias Andersen fra Hellerup Sejlklub. /ka

Publiceret 09 October 2018 12:45