Hugo Dergal bliver ny sportschef for Hellerup Fægteklub.

Hugo Dergal bliver ny sportschef for Hellerup Fægteklub.

Hellerup Fægteklub får ny sportschef

Hellerup Fægteklub er glade for at kunne byde deres nye sportschef Hugo Dergal velkommen

Hellerup Fægteklub (HFK) har været en del af det danske sportsliv siden 1944 og er en klub, som altid har klaret sig godt både nationalt og internationalt, derfor har det været vigtigt for klubben at få en sportschef/fægtemester, som er uddannet til at undervise både fleuret, kårde og sabel, fortæller Hellerup Fægteklub i en pressemeddelelse.

Derfor er klubben glade for at kunne byde deres nye sportschef Hugo Dergal velkommen til Hellerup Fægteklub. Den 1. oktober påbegyndte den nye sportschef sit arbejde i HFK, hvor han sammen med klubbens andre trænere skal tage sig af både talentudvikling, motionister og eliten.

International karriere

Hugo Dergal er fransk, men taler også engelsk og tysk. Til trods for den korte tid i Danmark er der allerede kommet nogle danske gloser til.

Hellerup Fægteklubs trænerstab som Hugo Dergal (tre fra højre) er blevet en del af.

Hellerup Fægteklubs trænerstab som Hugo Dergal (tre fra højre) er blevet en del af.

Hugo Dergal har selv haft en international karriere som fægter. Han er uddannet fægtemester i Frankrig og Schweiz og har stor international erfaring som træner og leder.

I sæsonen 17/18 har han været brugt til planlægning og ledelse af tre bruttolandsholdssamlinger for Dansk Fægteforbund, og har derfra fået et stort kendskab til både Hellerup Fægteklub og klubbens store talentmasse. ka

Publiceret 18 October 2018 19:30