Sundhed for Seniorer hjælper ældre borgere i gang med at skrive om deres eget liv.

Sundhed for Seniorer hjælper ældre borgere i gang med at skrive om deres eget liv.

Seniorer får hjælp til at skrive om deres liv

Sundhed for Seniorer tilbyder kursus i at skrive erindringer. Man kan starte med et gratis informationsmøde

Har du lyst til at få fortællingen om dit liv ned på papir, men har svært ved at slå hul på bylden?

Så er der hjælp at hente, for Sundhed for Seniorer tilbyder atter seniorer i Gentofte hjælp til at få minderne fra et langt liv ned på papiret og bevaret for eftertiden. Det sker, når der i foråret 2019 for femte gang afholdes et kursus i erindringsskrivning.

Er man i tvivl om, om erindringsskrivning er noget for en, kan man starte med at deltage i et gratis informationsmøde. Her kan man få information om kurset og få en lille smagsprøve på undervisningen. Mødet afholdes onsdag den 14. november 2018 i stueetagen på Ordruplund, Hyldegårds Tværvej 12 i Charlottenlund. Det er fra kl. 14-15, og tilmelding er ikke nødvendig.

Erindringskurset i foråret 2019 foregår over fire mandage. I løbet af undervisningsgangene får deltagerne hjælp til at komme i gang med at skrive, for mange har svært ved at få hul på skrivningen. Og de får inspiration til og vejledning i at fortælle levende om begivenheder og oplevelser i deres liv til glæde for f.eks. deres børn og børnebørn.

Kurset i erindringsskrivning og tilmeldingsoplysninger findes i det netop udsendte katalog fra Sundhed for Seniorer, som bl.a. kan hentes på bibliotekerne og hos Borgerservice. jbl

Publiceret 08 November 2018 19:30