Niall Corcoran og Cecilie Bech Christensen nyder selv at tage på selvguidede vandreferier. Privatfoto

Niall Corcoran og Cecilie Bech Christensen nyder selv at tage på selvguidede vandreferier. Privatfoto

Nyt lokalt rejsebureau henvender sig til vandrere

Charlottenlund-baserede Wild Rover Travel arrangerer selvguidede vandreferier

Af
Peter Klar

nyt rejsebureau Wild Rover Travel er navnet på et nyt Charlottenlund-baseret rejsebureau med speciale i selvguidede vandreferier.

Bag firmaet står det dansk-irske par Cecilie Bech Christensen og Niall Corcoran, der bosatte sig i Charlottenlund i foråret 2017.

Siden da har parret arbejdet med ideen om at starte et rejseselskab, der designer selvguidede vandreferier til danskerne, da det ifølge parret er tydeligt, at lysten til og behovet for at være aktiv i ferien og komme ud i naturen er stigende.

Rundt om Mont Blanc

”Vores egen interesse for vandreferier startede i 2014, da vi besluttede at prøve det for første gang og bestilte en selvguidet vandretur rundt om Mont Blanc. Vi var vildt begejstrede for denne måde at holde ferie på og har dyrket det lige siden,” fortæller Cecilie, der har en baggrund inden for kommunikation.

Niall Corcoran er uddannet inden for turisme management og har bl.a. arbejdet med at promovere Irland til skandinaverne gennem Tourism Ireland, den irske pendant til Visit Denmark.

Besværligt at arrangere selv

”Jeg har længe haft lyst til at starte mit eget rejsefirma, men har været i tvivl om formen. Jeg har altid foretrukket at arrangere mine rejser selv og har sjældent benyttet mig af rejsebureauer, men da vi besluttede os for at prøve en vandreferie, var det simpelthen for besværligt selv at arrangere det, da man overnatter et nyt sted hver dag, skal have transporteret sin bagage og have fat på rutekort og vandrebeskrivelser, så det var sådan, jeg fik ideen til Wild Rover Travel,” siger Niall.

I dit eget tempo

Selvguidet vandreferie vil sige, at du ikke har guide med på turen og derfor kan vandre i lige præcis det tempo, du har lyst til.

Når du har valgt din rute, bliver du inden afrejse forsynet med al den information, du behøver for at kunne finde vej på egen hånd.

Derudover booker selskabet dine overnatningssteder og sørger for, at din bagage bliver transporteret fra sted til sted, så du kun skal bære på det, du har brug for i løbet af dagen.

Wild Rover Travel fokuserer først på vandreferier i Irland, Italien, Spanien og Portugal, men planen er løbende at føje flere destinationer til.

Publiceret 09 November 2018 08:00