Leif Ruhlmann Evald holder sin sidste gudstjeneste i Gentofte Kirke på søndag 18. november. Pressefoto

Leif Ruhlmann Evald holder sin sidste gudstjeneste i Gentofte Kirke på søndag 18. november. Pressefoto

Præst træder op på prædikestolen i Gentofte for sidste gang

Leif Ruhlmann Evald fratræder og flytter til Asnæs

På søndag 18. november kl. 15 bliver det sidste gang sognepræst Leif Ruhlmann Evald holder gudstjeneste i Gentofte Kirke.

Efter mere end 22 års ansættelse som kirkens kirkebogsførende sognepræst har Leif Ruhlmann Evald ønsket at fratræde sit embede og samtidig fraflytte den smukke præstegård på Gentoftegade 23.

Præsteægteparrets ønske om at begynde et nyt livskapitel blev sidst i september opfyldt og omsat til virkelighed, da ægtefællen, sognepræst Karen Margrete Ruhlmann Evald, blev valgt og indstillet til et nyt præsteembede ved Asnæs Kirke i Odsherred. Hun indsættes 1. søndag i advent.

Fortsætter som vikarpræst

I den anledning fratræder sognepræst Leif Ruhlmann Evald sit embede for sammen med sin ægtefælle at flytte til præstegården ved Asnæs Kirke. Herfra kan han forventelig fortsætte som vikarpræst rundt omkring i de vestsjællandske kirker.

Formelt fratræder Leif Ruhlmann Evald først med udgangen af december, men i praksis bliver hans sidste gudstjeneste allerede på søndag.

Det bliver en afsked for fuld musik og med megen sang, idet både Det Danske Juniorkor og Det Danske Pigekor vil medvirke under ledelse af kordirigent Pia Boysen og akkompagneret af organist Troels Roland.

Afskedsreception bagefter

Efter afskedsgudstjenesten vil kirkens menighedsråd være vært ved en afskedsreception i sognegården, hvortil alle er velkomne.

jesl

Publiceret 13 November 2018 21:55

SENESTE TV