Denne uges politirapport byder blandt andet på tyverier fra biler. Arkivfoto

Denne uges politirapport byder blandt andet på tyverier fra biler. Arkivfoto

Politirapporten: Mand sigtet for at have stjålet flaskebonner

Mandag 26. november

  Tre mænd forsøgte mellem kl. 14.55 og 15.30 at bryde ind i en lejlighed på Heslegårdsvej. En patrulje kørte straks til stedet, men da den kom frem, var mændene væk. Mændene beskrives som unge og brune i huden. Den ene havde dækket sit ansigt med et tørklæde og en hætte. De kørte fra stedet i en grå BMW.

  En 60-årig mand fra København fik cirka kl. 16.30 stjålet sin pung, da han kom gående ved IKEA. En kvinde stødte ind i ham, og manden opdagede efterfølgende, at hans pung med diverse betalingskort, sundhedskort og rejsekort var væk. Kvinden beskrives som udenlandsk af udseende, 30-40 år, 170 cm, fedladen med kort, lyst hår. Hun var iført en mørk, skinnende frakke.

  Fra en Nissan Qashqai, som holdt parkeret på Strandvejen, blev der mellem kl. 19 og 21.25 stjålet en taske med en bærbar pc samt en pung med kørekort, sundhedskort samt betalingskort. Tyven skaffede sig adgang til bilen ved at knuse højre forreste siderude.

  En 17-årig kvinde fik mellem kl. 20 og 22 stjålet sin jakke samt et tørklæde fra et skab i omklædningsrummet hos et fitnesscenter på Gentoftegade. Kvinden havde hængt tingene ind i et uaflåst skab.

Tirsdag 27. november

  En 65-årig mand fra Hellerup blev kl. 11.25 sigtet for at have stjålet flaskeboner fra en postkasse til donationer i et supermarked på Jægersborg Allé. Manden forsøgte at indløse flaskebonerne, men det nægtede personalet i forretningen, og da manden ikke ville forlade stedet, blev politiet tilkaldt.

Onsdag 28. november

  En Porsche, der holdt parkeret på Kratkrogen, fik kl. 04.45 natten til torsdag stjålet sine forlygter. Ejeren af bilen blev vækket af bilalarmen, men gerningsmændene var væk, da han kom ud.

Torsdag 29. november

  En 24-årig mand fik stjålet danske og udenlandske kontanter, et ur, hovedtelefoner samt smykker, mens han mellem kl. 12.50 og 14.15 trænede i et fitnesscenter på Philip Heymans Allé. Tingene lå i en taske, som den 24-årige havde låst inde i et skab, men da han kom tilbage, var skabet brudt op og tasken med indhold stjålet.

  En 41-årig mand fra Charlottenlund blev for anden gang i løbet af de seneste 12 måneder taget for at køre bil, selvom han aldrig har taget kørekort. Han blev standset kl. 20 på Fredensvej.

  To personer fyldte kl. 22.10 en indkøbskurv med varer i et supermarked på Gentoftegade, hvorefter de forlod uden at betale. De kørte i en sort Mazda.

Fredag 30. november

  Nordsjællands Politi har ikke offentliggjort nogen døgnrapport.

Lørdag 1. december

  Nordsjællands Politi har ikke offentliggjort nogen døgnrapport.

Søndag 2. december

  Kl. 02.55 natten til mandag hørte en 26-årig kvinde og en 29-årig mand fra deres lejlighed på Snogegårdsvej lyden af en rude, der blev knust. De kiggede ud af vinduet og så to personer, som var i gang med at bryde ind i den 26-årige kvindes bil, der holdt parkeret på vejen. En patrulje kørte til stedet, men i mellemtiden var gerningsmændene forsvundet. De to personer havde knust ruden i førersiden og aflistet rammen omkring navigationsanlægget. Umiddelbart var der ikke stjålet noget fra bilen.

Publiceret 03 December 2018 19:23

SENESTE TV