Sophia Bisgaard i hvid får her overrakt beviset på, at hun er valgt som Årets Most Improved af Jørgen Bentzen, bestyrelsesmedlem i Volleyball Danmark, der er nummer to fra venstre. Foto: Morten Olsen.

Sophia Bisgaard i hvid får her overrakt beviset på, at hun er valgt som Årets Most Improved af Jørgen Bentzen, bestyrelsesmedlem i Volleyball Danmark, der er nummer to fra venstre. Foto: Morten Olsen.

Hæder og pokal til lokalt volleytalent

Gentoftes kæmpetalent i beachvolley 16-årige Sophia Bisgaard blev hyldet

Hæder og pokal i beachvolley til Gentoftes kæmpetalent den kun 16-årige Gentofte-borger Sophia Bisgaard, som både vandt Pokalfinalerne og Volley Awards 2018.

Mens Gentofte Volleys ligaherrer spillede pokalfinale i Brøndbyhallen, spillede Sophia Bisgaard pokalfinale i beachvolley i Hafniahallen sammen med sin makker i Copenhagen Beach, Cecilie Køllner Olsen. I finalen mødte de Simone Okholm Hansen, der har en fortid i Gentofte Volley, og Helle Søndergaard.

Finalen blev både velspillet og yderst intens, hvor afgørelsen faldt i 3. sæt. Her fik Cecilie Køllner Olsen og Sofia Bisgaard hurtigt slået et stort hul ned til Helle Søndergård og Simone Marie Okholm Hansen, som sidstnævnte aldrig formåede at indhente.

Dermed kunne Cecilie Køllner Olsen og Sofia Bisgaard lade sig hylde som pokalmestre med resultatet 2 - 1 i sæt.

Årsgalla

Til Volleyball Danmarks store årsgalla, Volley Awards, om aftenen blev sløret løftet for, at Sophia Bisgaard havde fået flest stemmer i konkurrencen om at blive 'Årets Most Improved på Pepsi Max Beachvolley Tour 2018', som blandt andet omfatter de officielle danmarksmesterskaber i beachvolley.

Den kun 16-årige Gentofte-pige har i den grad sat sit fodaftryk i sandet på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2018, hvor det er blevet til to flotte 2. pladser samt en 4. plads og to 5. pladser. Det blev belønnet af kollegerne, hvor to ud af tre stemte på Sofia Bisgaard som Most Improved.

Sophia har også spillet en væsentlig rolle på Gentofte Volleys damehold i VolleyLigaen i efteråret. Holdet har overrasket alt og alle ved som nyoprykket og uerfarent hold at være med i toppen af ligaen. Sophia Bisgaard går til daglig i Team Danmark-klasse på Falkonergårdens Gymnasium og er udvalgt til at få støtte fra Gentofte Kommunes talentudviklingspulje.

kapp

Publiceret 29 December 2018 09:21