Flere biler i Gentofte er på det seneste blevet udsat for indbrud. Arkivfoto

Flere biler i Gentofte er på det seneste blevet udsat for indbrud. Arkivfoto

Politirapporten: Indbrud i biler og villaer samt et sneglat uheld

Mandag 7. januar

  Mellem fredag klokken 15 og mandag klokken 06.53 blev der stjålet diverse værktøj fra en varebil, der holdt parkeret på Højgaards Allé. Tyven kom ind ved at bryde låsen til bilens bagdør op. Det oplyser Nordssjællands Politi

  Indbrud i lejlighed på Hellerupvej, hvor der blev stjålet en bilnøgle og herefter den bil, som nøglen passede til. Det er uvist, hvordan tyven kom ind i hjemmet.

Tirsdag 8. januar

  To computere blev tirsdag mellem klokken 16.15 og 16.45 stjålet fra en Peugeot 108, som holdt parkeret på p-pladsen ved Ikea.

  Fire unge drenge blev tirsdag aften klokken 17.32 så fornærmede over at være blevet bedt om at forlade Netto-forretningen på Smakkegårdsvej, at de kastede en appelsin mod butiksruden, inden de forlod stedet.

Onsdag 9. januar

  To mikroskoper blev mellem klokken 3 natten til onsdag og klokken 16.45 onsdag eftermiddag stjålet fra et kælderrum på Ejgårds Tværvej. Ifølge Nordsjællands Politi brød tyven hængslerne på døren til kælderrummet op for at komme ind.

  En computer blev mellem tirsdag klokken 20.25 og onsdag klokken 11 stjålet fra en forretning på Jægersborg Allé. Tyven kom ind ved at bryde et vindue op.

  Indbrud i villa på Melvillevej i Hellerup. Tyven kom ind via et opbrudt vindue og stjal smykker. Anmelderen var hjemme, mens indbruddet stod på og så, at tyven var en mand iført en mærk jakke og lyse bukser.

Torsdag 10. januar

  Hærværk mod en Citroën C3, der stod parkeret på Lyngbyvej. Mellem klokken 17.30 og 20.30 blev bilens venstre fordør er brudt op og bukket, så den ikke kunne lukke, ligesom en lyskontakt i bilen blev ødelagt.

  Tyveri fra fra en Peugeot 508, som stod på p-pladsen ved IKEA på Nybrovej. Torsdag mellem klokken 16.45 og 17.45 blev der fra bilen stjålet en bærbar pc. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven fik adgang til bilen.

Fredag 11. januar

  Ingen poster

Lørdag 12. januar

  Indbrud i villa på Banevej. To unge mænd iklædt mørkt tøj, den ene med hue på, knuste en rude på bagsiden af huset. De kom dog ikke indenfor. Anmelderen så de to mænd ved havelågen, og da anmelder råbte dem an, løb mændene fra stedet i retning mod Ordrup Station eller Schioldannsvej. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Søndag 13. januar

  Sidespejlet på en Citroën Grand C4 Picasso, der holdt parkeret på Hellerupgårdvej, blev mellem lørdag klokken 17 og søndag klokken 10 sparket af, så det hang og dinglede på siden af bilen.

Mandag 14. januar

  De sneglatte veje forårsagede mandag morgen et par uheld rundt omkring i Nordsjælland. På Helsingørmotorvejen ramte en bilist omkring klokken 06.40 autoværnet i et solouheld, men kom heldigvis ikke til skade. Kort tid efter var det Hillerødmotorvejen, som lagde asfalt til et uheld. Her bevirkede den glatte vej, at en 24-årig kvinde fra Brøndby snurrede rundt i sin bil. Hun kom heldigvis ikke alvorligt til skade.

  Klokken 01.11 natten til mandag kom en anmeldelse om, at to unge havde tændt bål bag et busskur på Lyngbyvej. Da politi og brandvæsen kom til stedet, var der imidlertid ingen ild.

Publiceret 15 January 2019 19:00

SENESTE TV