JB Futsal var længe om at finde melodien. Foto: Ole Tradsborg

JB Futsal var længe om at finde melodien. Foto: Ole Tradsborg

Forløsende JB Futsal-sejr i sidste sekund

JB Futsal Gentofte havde overraskende stort besvær med at nedkæmpe SBV09. Men tre sekunder før tid, lykkedes netop den mission, og sejren på 4-3 kom i hus

Af
Ole Tradsborg

På papiret så opgaven overkommelig ud, da søndagens modstander fra SBV09 lå i de nederste regioner.

Men holdet spillede klogt med de begrænsede midler, de havde. Og det bragte dem efter 13 minutters spil overraskende, men fortjent, foran, da JB Futsal Gentofte var meget længe om at finde melodien.

Men på to scoringer i slutningen af første halvleg, signeret af Morten Larsen og Victor Hansen, lignede det, hvad det plejede: At JB-drengene ville steppe op, nu hvor grebet var strammet.

Snørrede ikke sækken

I stedet gik det den modsatte vej.

For gæsterne udlignede til 2-2 og var også tæt på yderligere scoring, inden anfører Mads Falck flot fik scoret til 3-2 i stedet for. Men i den periode spillede JB underligt længe afventende, og selv om tålmodighed som bekendt er en dyd, så gav det bagslag. For gæsterne slog igen, da de på en flot aktion gjorde det til 3-3, og så lignede det en forkert prioritering af hjemmeholdet, der nok burde have spillet med mere tempo.

Men i de døende sekunder gav det vedvarende powerplay pote. Men det var i den grad på et hængende hår, da Morten Larsen tre sekunder før tid lige præcis fandt det hul, der var afgørende, og han sikrede dermed JB en uhyre vigtig, men hårdt tilkæmpet sejr.

Med sejren skød JB Futsal Gentofte sig midlertidigt op på tabellens andenplads, en plads Brøndbyernes IF dog kan tilbageerobre onsdag, hvor de spiller deres tiende kamp.

JB Futsal Gentofte spiller igen hjemme søndag, hvor der er dømt topkamp i Kildeskovshallen, når København Futsal kommer på besøg. Der er igen kickoff kl. 15.30

Publiceret 21 January 2019 14:33