Peter Trolle og Rasmus Mikelsons, der her blokerer et angreb fra de estiske mestre i Europa Cup-kampen, viste også godt blokadespil i 3-2 sejren i ligatopopgøret mod Marienlyst. Foto: Flemming Patulski Nielsen.

Peter Trolle og Rasmus Mikelsons, der her blokerer et angreb fra de estiske mestre i Europa Cup-kampen, viste også godt blokadespil i 3-2 sejren i ligatopopgøret mod Marienlyst. Foto: Flemming Patulski Nielsen.

Sejr og nederlag mod fynske volley-modstandere

Gentofte Volley var torsdag vært ved et dobbeltarrangement, hvor både damer og herrer havde besøg fra Fyn. Damerne tabte, mens herrerne vandt efter en marathondyst

Af
Ole Tradsborg

En langt fra propfuld Kildeskovshal var rammen om torsdagens volley-dobbeltmøde.

Måske mange i stedet havde valgt pladsen foran tv’et hjemme for at se Danmark spille håndbold VM?

De, som var til stede, kunne ellers vælge en lækkerbisken med ’to lag’, da den stod på dobbeltunderholdning i Kildeskovshallen. Damerne tog 18.30 i mod Fortuna Odense, og selv om Gentofteholdet viste god figur undervejs, var modstanderne på dagen alligevel for stærke.

Det endte med et nederlag på 0-3, da alle sæt blev tabt relativt klar (16-25, 17-25 og 20-25) Heldigvis var muligheden for at score point igen kun et par dag væk, så lørdag eftermiddag tog holdet turen til Frederiksberg, og her gik det meget bedre.

For hurtigt kom holdet på sejrskurs og kunne tage en 3-1-sejr med hjem.

2 timers marathondyst

Anderledes godt gik det torsdag aften for herrerne, der havde besøg af de evige rivaler fra BK Marienlyst. Gæsterne toppede rækken inden mødet med Gentofte, men det var alene i kraft af, at de havde spillet et par kampe mere.

Gentofte startede kampen bedst og vandt de første sæt. Begge var tætte affærer, første sæt (25-21) var det bedst-spillede set med Gentofte-briller, mens holdet i andet sæt skulle grave dybt efter energi og fokus, da et sikkert sæt pludselig ikke var så sikkert mere, men trods alt sluttede 25-22.

Herefter tabte Gentofte momentum, og de næste to sæt blev tabt, selv om Gentofte dog i fjerde sæt to gange havde sæt- og matchbold, men uden succes, hvorfor de to hold skulle ud i et femte sæt, kaldet Golden sæt-afgørelse. Her lignede det en sikker sejr, men mod slutningen mistede Gentofte igen noget koncentration, men fik dog trods alt strammet grebet til sidst, hvilket afstedkom den samlede sejr efter to timers intens volley.

På holdet spillede anfører Peter Trolle vanligt godt, mens også Mads Møllgaard var impliceret i mange gode aktioner.

Gentoftes herrer spiller hjemme lørdag eftermiddag mod ASV Aarhus. Der er kampstart kl. 15 i Kildeskovshallen.

Publiceret 21 January 2019 19:00

SENESTE TV