Det var aldrig kedeligt at være i selskab med Ole Stephensen. Her ses han sammen med kunstneren Kenn André Stilling ved indvielsen af Dan Turells Plads.

Det var aldrig kedeligt at være i selskab med Ole Stephensen. Her ses han sammen med kunstneren Kenn André Stilling ved indvielsen af Dan Turells Plads.

Vangedes Venner: "Ole ville bare være Ole"

Ole Stephensen var med til at gøre det sjovt at bo i Vangede, fortæller Allan Andersen, formand for Vangedes Venner

Af
Mikael Østergaard

"Han vil blive savnet helt vildt. Helt vildt. Det kan jeg godt sige dig".

Allan Andersen, formand for Vangedes Venner, var stadig i chok dagen efter Ole Stephensens død.

"Da Ole flyttede til Vangede, bød jeg ham velkommen og fortalte, at vi tænkte på at oprette Vangedes Venner. Han var med på idéen med det samme og var dirigent på vores stiftende generalforsamling i 2011. Og var det i alle årene siden. Det er jo et borgerligt ombud, var hans svar, når jeg hvert år spurgte, om han var klar til en ny runde. Så generalforsamlingerne var aldrig kedelige. Der var jo en grund til, at vi valgte ham som dirigent," siger han.

Ole Stephensen ønskede ikke en plads i bestyrelsen i Vangedes Venner, men hjalp til, hvor han kunne. Han var også aktiv i Café Caféen i Vangede og styrede løjerne ved fester, musikaftener og andre aktiviteter. Og var aldrig bleg for at give en hånd med, når der skulle flyttes borde og stole.

"Ole var en kendt person, men ville ikke behandles som sådan. I Vangede behandler vi alle lige, og det kunne han godt lide. Han blev på rekordtid en ægte Vangede-borger, og vi håbede alle, at han ville blive valgt ind i Folketinget", siger Allan Andersen.

Publiceret 07 February 2019 11:30