DEBAT: Hvor er fremtidens parkeringsmuligheder?

Af
Hanne Salomon Hvistendahl

Ordrupvej 92, 3.th

2920 Charlottenlund

Jeg parkerede først på Rådhusvej ved Bog og Idé ... og igen er der på stedet ved blomsterhandleren fyldt så meget op ud til parkeringen, at min passager dårligt kunne lukke bildøren op, endsige stige ud af bilen.

Det er hyggeligt at se på de smukke salgsopstillinger, men de burde ikke stå til gene for parkeringen. Jeg har påtalt det før, og det blev lovet, at man ville se på sagen ...

Der fyldes på fortovene alt for meget op med varer til gene for både gående og kørende trafikanter mange steder i kommunen.

Der var igen stor mangel på ledige parkeringspladser, så der holdt flere biler håbløst og ulovligt parkeret. En enkelt bil holdt helt oppe med hjørnet af Rådhusvej og Jægersborg Allé. Og det fik mig til at tænke på.....

Hvor i alverden vil man kunne parkere, hvis kommunens planer om stort boligbyggeri bag Charlottenlund Station bliver til virkelighed?

Mon man kunne få de kommunale myndigheder til at vise bare nogle skitser med antal på og placering af mulige pladser, så man kan danne sig et indtryk af fremtidens parkeringsmuligheder.

Der er jo regler for det der med parkering ved nybyggeri, men det er der måske dispenseret fra - ligesom med skovbyggelinjen?

Publiceret 15 February 2019 09:30

SENESTE TV