Ny konkurrence i Villabyerne: Har I kommunens bedste naboskab?

Del fortællinger om fællesskabet på jeres villavej eller i jeres opgang og deltag i konkurrencen om et gavekort på 14.000 kr. til en stor nabofest

Af
Kathrine Albrechtsen

I år sætter Villabyerne gang i en ny konkurrence, som vil fejre en villavej eller opgang med titlen som ’Årets Bedste Naboskab’ sammen med et gavekort på 14.000 kr. fra Meny på Jægersborg Allé 44 til et brag af en nabofest.

Har jeres villavej eller opgang lyst til at dele fortællinger om jeres særlige naboskab? Måske I har en stærk traditionsrig vejfest, et bugnende loppemarked eller juletræstænding med æbleskiver og gløgg? Står I sammen for at sikre trygge veje, eller holder I øje med hinandens hjem, når folk er bortrejst eller på arbejde? Eller er I gode til at passe hinandens børn eller planter? Et godt naboskab kan defineres bredt, og Villabyerne vil meget gerne høre fra alle hjørner af Gentofte Kommune.

Stærkt ekspertpanel

Et ekspertpanel er samlet for at finde 'Årets Bedste Naboskab', og det er et stærkt felt, som består af livsstilsekspert Emilia van Hauen, Betty Thøgersen, som er leder af frivilligcenter i Gentofte Kommune, og Mikael Bertelsen, radio- og tv-vært samt programchef på Radio24syv. De udvælger fire nominerede, som Villabyerne interviewer, før ekspertpanelet igen mødes for at kåre vinderne af 'Årets Bedste Naboskab' med skåltale og gavekortet.

Derudover består dommerpanelet af to fra Danbolig, indehaver Torben Haraldsted og Frederik Fausig, samt to filialdirektører i Nordea: Jimmi Johannesen fra Charlottenlund og Bente Høyer-Hansen fra Hellerup.

Sådan deltager I

For at deltage i konkurrencen skal villavejen eller ejendommen skrive en A4-side, hvor I fortæller, hvorfor I har et særligt naboskab. Kom gerne med masser af gode eksempler. Det skal sendes til redaktion@villabyerne.dk og mærkes med 'Årets Bedste Naboskab' i emnefeltet. Tilmeldingen til konkurrencen slutter fredag den 12. april kl. 12.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Publiceret 13 March 2019 16:00

SENESTE TV