"Vi kan lave 300 forskellige is, men du vil altid kunne finde en jordbæris, vanilje og chokolade," siger Christian Vestergaard Idemo.

Selmas Is i nye klæder: Nyt navn og ny mission

Is à Bella på Strandvejen 169 tilbyder frisk, italiensk is for en god sag af ingredienser, butikken kan stå ved

Af
Peter Klar

Medindehaver og ismager Christian Vestergaard Idemo har sammen med to partnere ændret navn og koncept for sin isforretning på Strandvejen 169, så ’Selmas Is’ nu er blevet til ’Is à Bella.

Brandet ’Is à Bella’ dækker over et samarbejde mellem danske isbutikker, der vil levere kvalitets-is til ’det gode liv’ og derfor udvælger leverandører og samarbejdspartnere ud fra deres konkrete handlinger og holdninger til etik og moral.

Støtter børn

Forbruget af palmeolie søges reduceret, og bægrene bliver stadig mere bæredygtige.

"Lige nu er de 85 procent nedbrydelige. De næste, vi får, er 100 procent nedbrydelige. Og det samme vil snart gælde for skeerne," siger Christian Vestergaard Idemo.

Konceptet indebærer også socialt arbejde. Når du køber en is hos Is à Bella, donerer butikken en krone til SMILfonden, Børns Vilkår eller Børnetelefonen.

Produktion og udvikling

Christian Vestergaard Idemo har Is à Bella-forretninger i Hellerup, Lyngby og snart også på Frederiksberg og i Herlev. Produktionen finder især sted i Hellerup, Herlev og på Frederiksberg.

Christian Vestergaard Idemo er uddannet kok og har arbejdet på forskellige gourmet-restauranter i København, inden han åbnede egen isbar. Han bor i Charlottenlund og betragter Hellerup-butikken som sit hjertebarn. Med det nye koncept har han indrettet sig med personale og samarbejdspartnere, så han er fri til at koncentrere sig om produktionen af is og udvikling af nye varianter.

Publiceret 20 March 2019 19:13

SENESTE TV