På lørdag kan du deltage i et vandløb i Kildeskovshallen i anledning af 'Vandets Dag'. Foto: Adobe Stock Photos

På lørdag kan du deltage i et vandløb i Kildeskovshallen i anledning af 'Vandets Dag'. Foto: Adobe Stock Photos Vanessa GF - stock.adobe.com

Kildeskovshallen fejrer mærkedag med vandløb

Vandets Dag markeres lørdag 23. marts med (vand)poster for børn og voksne

Hvorfor hedder det Kildeskovshallen? Hvor får vi vand fra i Gentofte? Hvorfor behøver vi vand? Og hvorfor skal vi passe på det?

Det er bare nogle af de spørgsmål, der kan findes svar på til Vandløbet i Kildeskovshallen, når lokale kræfter inviterer børnefamilier og bedsteforældre med til at kaste lys over en af verdens vigtigste ressourcer i forbindelse med FN’s internationale mærkedag, Vandets Dag.

Vandløbet finder sted lørdag 23. marts kl. 10-13 i og omkring Kildeskovshallen. Her skal deltagerne gennem forskellige poster, hvor der leges med vand og løses opgaver, mens både børn og voksne kan blive klogere på spørgsmål om vand i Gentofte og i verden.

Vandløbet tyvstartes allerede på fredag, hvor mere end 100 skolebørn fra Gentofte er tilmeldt vandløbet og skal dyste mod hinanden, mens de bliver klogere på vand.

Vandløbet i Kildeskovshallen arrangeres i et samarbejde mellem En Verden Med Vand, Kildeskovshallen, Novafos, Danmarks Naturfredningsforening, Repair Cafe Gentofte, Gentofte Lokalhistoriske Forening, Grøn Guide Gentofte, Bæredygtig Gentofte og Gentofte Kommune.

Publiceret 21 March 2019 07:33

SENESTE TV